Politiewagen

Tilburgse taxichauffeurs dragen snorder over aan politie

Een illegale taxichauffeur is maandagmorgen klemgereden door legale taxi’s in Tilburg en daarna door de politie aangehouden. De man kan een fors proces verbaal tegemoet zien. Hij is voor de nacht ingesloten.

Op maandag 20 juli 2015 om 2.40 uur kwam er een melding binnen bij de politiemeldkamer dat een illegale taxi klem gereden zou zijn door boze taxichauffeurs.

Agenten

Agenten troffen op de Tivolistraat inderdaad enkele boze taxichauffeur en een klemgereden BMW. In die auto zat de bestuurder en enkele ‘klanten’ bleek uit de verklaringen. De bestuurder, een 50-jarige Tilburger, is daarop aangehouden voor het overtreden van de Wet Personenvervoer.

De agenten herkenden de auto en bestuurder van het feit dat ze hem al eerder hadden weggestuurd van de taxistandplaats, waarna ze hem hebben opgepakt.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Tilburgse taxichauffeurs dragen snorder over aan politie”

M. Martins.|21.07.15|19:01

Lol. Hier in Amsterdam krijgen de taxichauffeurs een reprimande. De agenten roepen dan in koor dat je geen eigen rechter mag spelen en dat het ILT hier voor verantwoordelijk is. Vervolgens laten ze de snorder en of uberpopper gewoon gaan.