Taxi in Amsterdam
Bufferplekken

Amsterdam komt dit jaar met nieuw taxiplaatsbeleid

De gemeente Amsterdam werkt aan een nieuw taxiplaatsbeleid, waarin de verschillende functies taxiplaatsen worden gedefinieerd. Volgens het college van burgemeester en wethouders (B&W) is dit noodzakelijk, omdat de rol van taxistandplaatsen de laatste jaren behoorlijk is veranderd. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Amsterdam komt dit jaar met nieuw taxiplaatsbeleid | TaxiPro
Taxi in Amsterdam
Bufferplekken

Amsterdam komt dit jaar met nieuw taxiplaatsbeleid

De gemeente Amsterdam werkt aan een nieuw taxiplaatsbeleid, waarin de verschillende functies taxiplaatsen worden gedefinieerd. Volgens het college van burgemeester en wethouders (B&W) is dit noodzakelijk, omdat de rol van taxistandplaatsen de laatste jaren behoorlijk is veranderd. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.