Taxi
Schriftelijke vragen

GroenLinks Den Haag: ‘Uber ondermijnt verdienmodel taxibranche’

Een taxi rijdt richting Den Haag. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Bilal Kocabas

De fractie van GroenLinks in de Haagse gemeenteraad wil opheldering van wethouder Arjen Kapteijns (Mobiliteit) over problemen in de lokale taximarkt. Volgens de partij maken te veel taxichauffeurs tegen de regels in gebruik van standplaatsen en is er een gebrek aan handhaving. Ook stelt GroenLinks dat Uber de markt verstoort.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

GroenLinks Den Haag: ‘Uber ondermijnt verdienmodel taxibranche’ | TaxiPro
Taxi
Schriftelijke vragen

GroenLinks Den Haag: ‘Uber ondermijnt verdienmodel taxibranche’

Een taxi rijdt richting Den Haag. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Bilal Kocabas

De fractie van GroenLinks in de Haagse gemeenteraad wil opheldering van wethouder Arjen Kapteijns (Mobiliteit) over problemen in de lokale taximarkt. Volgens de partij maken te veel taxichauffeurs tegen de regels in gebruik van standplaatsen en is er een gebrek aan handhaving. Ook stelt GroenLinks dat Uber de markt verstoort.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.