Dutch Grand Prix
Regionale taxibedrijven

Zandvoort stelt 150 doorlaatbewijzen beschikbaar tijdens F1-weekend

Dutch Grand Prix. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Jay Hirano Photography

De gemeente Zandvoort stelt 150 doorlaatbewijzen beschikbaar aan regionale taxibedrijven tijdens het Formule 1-weekend (23, 24 en 25 augustus). De gemeente doet dit in de vorm van een pilot, waarbij taxi’s die in het bezit zijn van een doorlaatbewijs op Ring 3 mogen rijden, die tijdens dat weekend is afgesloten voor regulier verkeer. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zandvoort stelt 150 doorlaatbewijzen beschikbaar tijdens F1-weekend | TaxiPro
Dutch Grand Prix
Regionale taxibedrijven

Zandvoort stelt 150 doorlaatbewijzen beschikbaar tijdens F1-weekend

Dutch Grand Prix. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Jay Hirano Photography

De gemeente Zandvoort stelt 150 doorlaatbewijzen beschikbaar aan regionale taxibedrijven tijdens het Formule 1-weekend (23, 24 en 25 augustus). De gemeente doet dit in de vorm van een pilot, waarbij taxi’s die in het bezit zijn van een doorlaatbewijs op Ring 3 mogen rijden, die tijdens dat weekend is afgesloten voor regulier verkeer. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.