Touringcars Munckhof

Munckhof mag touringcarvervoer vijf MBO-scholen verzorgen

Bron: Munckhof

Munckhof mag de komende jaren het busvervoer en de groepsreizen verzorgen voor vijf MBO-scholen in het zuidoosten van Nederland. De partijen vonden elkaar onder meer in het beleid dat Munckhof voert op het gebied van opleidingen, stages en leer-werktrajecten.

Het gaat om het vervoer van leerlingen van het Summa College, Helicon Opleidingen, SintLucas Opleidingen, Gilde Opleidingen en ROC Leeuwenborgh. De opdracht betreft het vervoer van leerlingen voor zowel dagtochten als meerdaagse reizen, alsmede het organiseren van pakketreizen: reis, verblijf en eventuele excursies op locatie.

Specialistisch team

Voor de uitvoering van de busreizen zet Munckhof zijn eigen touringcarafdeling in, maar er zal ook samengewerkt met andere touringcarbedrijven in de betreffende regio’s. De groepsreizen worden georganiseerd door een specialistisch team dat de nodige ervaring met en creativiteit in het organiseren van meerdaagse reizen voor scholieren heeft.

De scholen hebben voor Munckhof gekozen op basis van onder andere het beleid dat wordt gevoerd als het gaat om opleidingen, stages en leer-werktrajecten. Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof, licht toe: “Een belangrijke pijler binnen onze organisatie is het opleiden van personeel. Denk daarbij aan opleidingen voor taxichauffeur en touringcarchauffeur, maar ook bijvoorbeeld Basic Life Support of vakspecifieke opleidingen.”

Carrière in mobiliteit

“Ook vinden we het belangrijk om scholieren en studenten enthousiast te maken voor een carrière in de mobiliteit. Dit doen we door het aanbieden van stages op afdelingen en het verzorgen van gastcolleges en rondleidingen. Onze visie op opleidingen is voor deze scholen een belangrijke reden om voor Munckhof te kiezen.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.