Bus van Hellingman
Aanbesteding

Hellingman nieuwe touringcarvervoerder Atlas College

Touringcarbedrijf Hellingman is onder andere vervoerspartner van voetbalclub AZ Alkmaar. Foto: Shutterstock/Dutchmen Photography

Touringcarbedrijf Hellingman is de nieuwe touringcarvervoerder van Stichting Atlas College. Dat laat de scholengemeenschap weten via TenderNed. Hellingman zal voor de komende vier jaar verantwoordelijk zijn voor het vervoer van zowel medewerkers als leerlingen van het Atlas College en de Purmerendse ScholenGroep (PSG).

Tijdens de aanbestedingsprocedure was Stichting Atlas College op zoek naar een opdrachtnemer met een flexibele houding. In totaal hebben vier vervoersbedrijven zich ingeschreven op deze opdracht. Touringcarbedrijf Hellingman kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. Het touringcarbedrijf uit Zaandam scoorde het beste op kwaliteit en de prijs. Tijdens de aanbestedingsprocedure keek de scholengemeenschap voor 70 procent naar de kwaliteit van het vervoer, terwijl de prijs daarvan slechts voor 30 procent meewoog.

Scope

Door het winnen van deze aanbesteding, heeft het Zaandamse touringcarbedrijf zich voor de komende vier jaar verzekerd het vervoer voor zowel medewerkers als leerlingen van het Atlas College en de Purmerendse ScholenGroep (PSG). Buiten de scope van deze opdracht vallen taxivervoer en pakketreizen, waarbij eventueel (bus)vervoer ook onderdeel van de opdracht kan zijn. De maximale omvang van de opdracht ligt op 900.000 euro exclusief btw en voor PSG 400.000 euro exclusief btw, verdeeld over vier jaar.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Hellingman nieuwe touringcarvervoerder Atlas College | TaxiPro
Bus van Hellingman
Aanbesteding

Hellingman nieuwe touringcarvervoerder Atlas College

Touringcarbedrijf Hellingman is onder andere vervoerspartner van voetbalclub AZ Alkmaar. Foto: Shutterstock/Dutchmen Photography

Touringcarbedrijf Hellingman is de nieuwe touringcarvervoerder van Stichting Atlas College. Dat laat de scholengemeenschap weten via TenderNed. Hellingman zal voor de komende vier jaar verantwoordelijk zijn voor het vervoer van zowel medewerkers als leerlingen van het Atlas College en de Purmerendse ScholenGroep (PSG).

Tijdens de aanbestedingsprocedure was Stichting Atlas College op zoek naar een opdrachtnemer met een flexibele houding. In totaal hebben vier vervoersbedrijven zich ingeschreven op deze opdracht. Touringcarbedrijf Hellingman kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. Het touringcarbedrijf uit Zaandam scoorde het beste op kwaliteit en de prijs. Tijdens de aanbestedingsprocedure keek de scholengemeenschap voor 70 procent naar de kwaliteit van het vervoer, terwijl de prijs daarvan slechts voor 30 procent meewoog.

Scope

Door het winnen van deze aanbesteding, heeft het Zaandamse touringcarbedrijf zich voor de komende vier jaar verzekerd het vervoer voor zowel medewerkers als leerlingen van het Atlas College en de Purmerendse ScholenGroep (PSG). Buiten de scope van deze opdracht vallen taxivervoer en pakketreizen, waarbij eventueel (bus)vervoer ook onderdeel van de opdracht kan zijn. De maximale omvang van de opdracht ligt op 900.000 euro exclusief btw en voor PSG 400.000 euro exclusief btw, verdeeld over vier jaar.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.