Eemland Reizen
Schoolzwemmen

Huizen vindt in Eemland Reizen nieuwe zwemvervoerder

Touringcar van Eemland Reizen. Foto: Shutterstock/Dutchmen Photography

De gemeente Huizen heeft een nieuwe partij gevonden die verantwoordelijk wordt voor de uitvoering van het zwemvervoer voor scholieren. Dat meldt de gemeente op TenderNet. Eemland Reizen wordt daarmee voor tenminste twee jaar verantwoordelijk voor het vervoer van basisschoolleerlingen van en naar zwembad De Meent.

Naast ritten naar het zwembad, zal Eemland Reizen de leerlingen ook vervoeren naar een gymzaal in de gemeente Huizen. Met het binnenslepen van deze opdracht is het Gooische touringcarbedrijf verantwoordelijk voor het vervoer van leerlingen, groepsleerkrachten en begeleiding van de school naar de betreffende locaties. De opdracht gaat over vijftien ritten per week, verdeeld over vier dagen. Ongeveer 20 tot 55 leerlingen dienen vervoerd te worden.

Deze opdracht heeft een waarde van 68.880 euro. Het contract heeft een looptijd van tenminste 24 maanden. Deze kan daarna twee keer met één jaar verlengd worden door de opdrachtgever.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Huizen vindt in Eemland Reizen nieuwe zwemvervoerder | TaxiPro
Eemland Reizen
Schoolzwemmen

Huizen vindt in Eemland Reizen nieuwe zwemvervoerder

Touringcar van Eemland Reizen. Foto: Shutterstock/Dutchmen Photography

De gemeente Huizen heeft een nieuwe partij gevonden die verantwoordelijk wordt voor de uitvoering van het zwemvervoer voor scholieren. Dat meldt de gemeente op TenderNet. Eemland Reizen wordt daarmee voor tenminste twee jaar verantwoordelijk voor het vervoer van basisschoolleerlingen van en naar zwembad De Meent.

Naast ritten naar het zwembad, zal Eemland Reizen de leerlingen ook vervoeren naar een gymzaal in de gemeente Huizen. Met het binnenslepen van deze opdracht is het Gooische touringcarbedrijf verantwoordelijk voor het vervoer van leerlingen, groepsleerkrachten en begeleiding van de school naar de betreffende locaties. De opdracht gaat over vijftien ritten per week, verdeeld over vier dagen. Ongeveer 20 tot 55 leerlingen dienen vervoerd te worden.

Deze opdracht heeft een waarde van 68.880 euro. Het contract heeft een looptijd van tenminste 24 maanden. Deze kan daarna twee keer met één jaar verlengd worden door de opdrachtgever.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.