Taxi, Brouwer

Brouwer Taxi verzorgt voortaan Regiotaxi in Noordwijk

NOORDWIJK – De Regiotaxi in Noordwijk wordt vanaf 1 januari verzorgd  door Brouwer Taxi BV. De Noordwijkse vervoerder is onderdeel van DVG Personenvervoer, dat in de regio Holland Rijnland de regiotaxi toegewezen heeft gekregen.

“Brouwer Taxi kent de streek goed,daardoor is extra service naar de gebruikers mogelijk”, zegt wethouder Leon Van Ast in het Witte Weekblad. “De verwachting is dat daardoor het aantal klachten lager gaat worden en de kwaliteit van de ritten hoger.”

Lees ook: Regiotaxi Holland Rijnland naar DVG Personenvervoer

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Brouwer Taxi verzorgt voortaan Regiotaxi in Noordwijk”

R.Troost|23.11.10|22:28

Ik ken Brouwer via valys en heb nooit wat te klagen gehad. Goede chauffeurs en mooie nette taxi’s