rolstoeltaxi, taxibus

ProRail geeft gehandicapten gratis taxiritje vanaf Gorinchem

ProRail geeft gehandicapten die vanaf Gorinchem perron 2 richting Geldermalsen willen reizen een gratis taxirit van het huisadres naar het eerstvolgende station Arkel. Gehandicapte reizigers die vanuit Dordrecht, Sliedrecht of Hardinxveld-Giessendam aankomen op perron 2 in Gorinchem krijgen de taxirit vergoed vanaf Hardincxveld-Giessendam naar Gorinchem.

Reizigers die hiervan gebruik willen maken moeten bellen met Taxi Haars, 0183-632610. Een reiziger die al in de trein zit, kan een steward van Arriva laten bellen met het taxibedrijf. De taxi komt dan naar het aangegeven station.

Station Gorinchem

ProRail komt hiermee gehandicapten tegemoet omdat zij spoor 2 van station Gorinchem door verbouwingen aan de MerwedeLingelijn niet meer kunnen bereiken of verlaten met de rolstoel.

ProRail werkt aan een blijvende oplossing: het aanleggen van liften. Volgens planning komen deze liften pas in 2013 in gebruik. Tot die tijd komt ProRail in samenwerking met Arriva, met de genoemde tussenoplossing.

Naast dit aanbod werkt ProRail ook aan een andere tijdelijke oplossing voor het probleem rond de toegang tot perron 2.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

ProRail geeft gehandicapten gratis taxiritje vanaf Gorinchem | TaxiPro
rolstoeltaxi, taxibus

ProRail geeft gehandicapten gratis taxiritje vanaf Gorinchem

ProRail geeft gehandicapten die vanaf Gorinchem perron 2 richting Geldermalsen willen reizen een gratis taxirit van het huisadres naar het eerstvolgende station Arkel. Gehandicapte reizigers die vanuit Dordrecht, Sliedrecht of Hardinxveld-Giessendam aankomen op perron 2 in Gorinchem krijgen de taxirit vergoed vanaf Hardincxveld-Giessendam naar Gorinchem.

Reizigers die hiervan gebruik willen maken moeten bellen met Taxi Haars, 0183-632610. Een reiziger die al in de trein zit, kan een steward van Arriva laten bellen met het taxibedrijf. De taxi komt dan naar het aangegeven station.

Station Gorinchem

ProRail komt hiermee gehandicapten tegemoet omdat zij spoor 2 van station Gorinchem door verbouwingen aan de MerwedeLingelijn niet meer kunnen bereiken of verlaten met de rolstoel.

ProRail werkt aan een blijvende oplossing: het aanleggen van liften. Volgens planning komen deze liften pas in 2013 in gebruik. Tot die tijd komt ProRail in samenwerking met Arriva, met de genoemde tussenoplossing.

Naast dit aanbod werkt ProRail ook aan een andere tijdelijke oplossing voor het probleem rond de toegang tot perron 2.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.