rolstoeltaxi

Collectief Vervoer Spijkenisse definitief naar RMC

SPIJKENISSE – De Rotterdamse Mobiliteit Centrale (RMC) verzorgt per 1 september definitief het collectief vervoer in Spijkenisse. Tot woensdag konden taxibedrijven bezwaar aantekenen tegen de voorlopige gunning. Dat is niet gebeurd, meldde wethouder Dirk van der Schaaf woensdagavond in de gemeenteraad.

De gemeente is verplicht het vervoer op maat eens in de vier jaar openbaar aan te besteden.

Kwaliteitseisen

Zowel de RMC als het Spijkenisser taxibedrijf Niemantsverdriet, de huidige vervoerder, voldeden net als drie andere partijen aan de kwaliteitseisen van de gemeente en dan geldt de laagste prijs. Zo vatte Van der Schaaf de procedure samen, zo meldt de Weekkrant.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Collectief Vervoer Spijkenisse definitief naar RMC | TaxiPro
rolstoeltaxi

Collectief Vervoer Spijkenisse definitief naar RMC

SPIJKENISSE – De Rotterdamse Mobiliteit Centrale (RMC) verzorgt per 1 september definitief het collectief vervoer in Spijkenisse. Tot woensdag konden taxibedrijven bezwaar aantekenen tegen de voorlopige gunning. Dat is niet gebeurd, meldde wethouder Dirk van der Schaaf woensdagavond in de gemeenteraad.

De gemeente is verplicht het vervoer op maat eens in de vier jaar openbaar aan te besteden.

Kwaliteitseisen

Zowel de RMC als het Spijkenisser taxibedrijf Niemantsverdriet, de huidige vervoerder, voldeden net als drie andere partijen aan de kwaliteitseisen van de gemeente en dan geldt de laagste prijs. Zo vatte Van der Schaaf de procedure samen, zo meldt de Weekkrant.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.