Provinciehuis Noord-Holland
Hoge kwaliteitseisen

Noord-Holland besteedt vervoer gedeputeerden en directie aan

Het provinciehuis van Noord-Holland in Haarlem. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Harold Versteeg

De provincie Noord-Holland is op zoek naar een vervoersbedrijf dat voor tenminste de komende twee jaar het vervoer van gedeputeerden en directieleden uitvoert. De opdracht heeft een waarde van 400.000 euro. 

Noord-Holland stelt strenge kwaliteitseisen. Hoogwaardige dienstverlening door vakkundige chauffeurs en de continuïteit van het vervoer, voeren de boventoon. Ook een representatieve uitstraling van de voertuigen, service en rijstijl gelden als vereisten, evenals duurzaamheid. Zo moet minimaal de helft van het vervoer uitgevoerd worden met volledig elektrische voertuigen.

Kwaliteit telt voor 90 procent mee in de beoordelingsprocedure. De prijs weegt slechts voor 10 procent mee. De opdracht gaat in op 1 augustus 2024 en heeft een initiële looptijd van twee jaar. De opdracht kan in totaal met twee jaar worden verlengd. Geïnteresseerde vervoersbedrijven hebben nog zestig dagen de tijd om zich in te schrijven.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Noord-Holland besteedt vervoer gedeputeerden en directie aan | TaxiPro
Provinciehuis Noord-Holland
Hoge kwaliteitseisen

Noord-Holland besteedt vervoer gedeputeerden en directie aan

Het provinciehuis van Noord-Holland in Haarlem. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Harold Versteeg

De provincie Noord-Holland is op zoek naar een vervoersbedrijf dat voor tenminste de komende twee jaar het vervoer van gedeputeerden en directieleden uitvoert. De opdracht heeft een waarde van 400.000 euro. 

Noord-Holland stelt strenge kwaliteitseisen. Hoogwaardige dienstverlening door vakkundige chauffeurs en de continuïteit van het vervoer, voeren de boventoon. Ook een representatieve uitstraling van de voertuigen, service en rijstijl gelden als vereisten, evenals duurzaamheid. Zo moet minimaal de helft van het vervoer uitgevoerd worden met volledig elektrische voertuigen.

Kwaliteit telt voor 90 procent mee in de beoordelingsprocedure. De prijs weegt slechts voor 10 procent mee. De opdracht gaat in op 1 augustus 2024 en heeft een initiële looptijd van twee jaar. De opdracht kan in totaal met twee jaar worden verlengd. Geïnteresseerde vervoersbedrijven hebben nog zestig dagen de tijd om zich in te schrijven.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.