Publiek Vervoer Groningen-Drenthe
Carte blanche

Gronings college: ‘Uitvoerders leerlingenvervoer krijgen ontheffing’

Connexxion is een van de uitvoerders van het leerlingenvervoer in Groningen. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Venema Media

Het Groningse leerlingenvervoer hoeft zich geen zorgen meer te maken: alle uitvoerders krijgen van de gemeente een vergunning. Dat maakte wethouder Carine Bloemhoff (Onderwijs) woensdag bekend tijdens het politieke vragenuur. Met een vergunning op zak mogen leerlingenvervoerders over de busstrook rijden, waardoor ze zo min mogelijk hinder ondervinden van alle wegafsluitingen die zullen ontstaan door de Operatie Ringweg Zuid. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Gronings college: ‘Uitvoerders leerlingenvervoer krijgen ontheffing’ | TaxiPro
Publiek Vervoer Groningen-Drenthe
Carte blanche

Gronings college: ‘Uitvoerders leerlingenvervoer krijgen ontheffing’

Connexxion is een van de uitvoerders van het leerlingenvervoer in Groningen. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Venema Media

Het Groningse leerlingenvervoer hoeft zich geen zorgen meer te maken: alle uitvoerders krijgen van de gemeente een vergunning. Dat maakte wethouder Carine Bloemhoff (Onderwijs) woensdag bekend tijdens het politieke vragenuur. Met een vergunning op zak mogen leerlingenvervoerders over de busstrook rijden, waardoor ze zo min mogelijk hinder ondervinden van alle wegafsluitingen die zullen ontstaan door de Operatie Ringweg Zuid. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.