Munckhof, Taxi, Mercedes, Sprinter, taxibus

Munckhof wint aanbesteding COA voor vervoer asielzoekers

HORST –  Munckhof heeft de aanbesteding voor het vervoer van Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) gewonnen. De opdracht betreft het vervoeren van asielzoekers van en naar de 55 asielzoekerscentra verspreid over heel Nederland. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de taxidivisie van Munckhof dat er een opdracht gewonnen wordt met landelijke dekking. Om de opdracht uit te voeren schakelt Munckhof diverse onderaannemers in uit geheel Nederland.

“Onze organisatie is gespecialiseerd in het regisseren van vervoer. Met het winnen van COA kunnen we dit voor het eerst op landelijke schaal laten zien. De opdracht is daarmee een mooie stap in de ontwikkeling van Munckhof”, zegt Jos Poortinga, directeur van Munckhof Taxi.

Divisie Taxi

Naast het vervoer voor COA heeft Munckhof nog diverse andere vervoersopdrachten voor haar taxidivisie gewonnen. De aanbesteding voor Ergon is hier een voorbeeld van. Ergon is de sociale werkplaats uit de regio Eindhoven en heeft via een aanbesteding gezocht naar een nieuwe vervoerspartner.

Munckhof heeft de opdracht op basis van prijs en kwaliteit gegund gekregen. “Het regisseren van het vervoer zal door Munckhof Regie in Horst verzorgd worden. Het vervoer wordt uitgevoerd door zowel Munckhof als ook door diverse onderaannemers in de regio.” aldus Poortinga.

Schoolvervoer

Voor de touringcardivisie werd het vervoer voor het Mundium College (Roermond en Baexem), BC Broekhin (Roermond, Swalmen en Reuver), het Connect College (Echt) en Scholengemeenschap Sint Ursula (Horn en Heythuysen) aan Munckhof gegund. Het winnen van deze opdracht zorgt ervoor dat Munckhof voor bijna alle middelbare scholen in de regio de vaste vervoerspartner is.

Tijdens de Floriade 2012 brengen ruim 30.000 leden en begeleiders van de Zonnebloem een bezoek aan de wereldtuinbouwtentoonstelling. Munckhof is als vervoerspartner van de Floriade gevraagd om het vervoer hiervoor te organiseren.

“De grote uitdaging ligt met name in het touringcarvervoer van de vele rolstoelinzittenden. Munckhof zal hierin de rol als regisseur innemen en haar landelijke netwerk aan touringcarbedrijven inschakelen om alle Zonnebloem afdelingen in Nederland een mooie dag te bezorgen”, licht Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof toe.

Munckhof Groep

In de Munckhof Groep zijn 26 bedrijven verenigd die gespecialiseerd zijn in personenvervoer en reizen. Munckhof biedt een totaalpakket aan vervoer, van taxi tot touringcar en van vakantie tot zakenreis. Hiertoe is Munckhof organisatorisch verdeeld in de divisies Taxi, Tour en Travel.

Het taxivervoer binnen Munckhof wordt verzorgd door Munckhof Taxi in Horst, Munckhof Taxi Maasbuurt in Heijen, Munckhof Taxi Roermond, Munckhof Taxi Arnhem en Munckhof Taxi Nijmegen. De divisie Tour bestaat uit Munckhof Reizen met vestigingen in Horst en Nijmegen.

Munckhof Groep telt in totaal 800 medewerkers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

5 reacties op “Munckhof wint aanbesteding COA voor vervoer asielzoekers”

John|08.12.11|11:16

Ik werk er alweer 5 jaar bij de Munckhof,fijn bedrijf om voor te werken!

Fons|08.12.11|13:19

Ik werk er al 8 jaren bij deze taxi-bedrijf in Horst. Dit is naar volle tevredenheid zoals je hieruit je konklusie kan trekken.

taxiregister|09.12.11|07:06

Munckhof heeft het goed voor mekaar.

L.Wolters|09.12.11|15:04

Een fantastische prestatie om de landelijke grote partijen te kunnen aftroeven. Als zelfstandige taxibedrijven moeten wij vaker het lef tonen om landelijke aanbestedingen aan te pakken in de verwachting dat andere regionale bedrijven correcte uitvoering willen geven in onderaanneming.

Francis Heuts|12.12.11|17:45

Munckhof Groep, van harte gefeliciteerd met het binnen halen van deze prachtige opdrachten. Ik hoop dat ik nog lang de chauffeurs mag begeleiden op hun weg naar professioneel vervoerder. Ik werk vanuit mijn eigen coachingspraktijk voor SBK Advies & Training uit Helmond als leercoach bij De Munckhof Groep en heb tot nu toe 120 chauffeurs opgeleid voor het MBO 2 nivo.
Ik zorg voor een praktisch leerklimaat waarin leren met elkaar, van elkaar en door elkaar centraal staat.