ILT en Jan de Wit tekenen convenant in gitzwarte touringcar

Zoals de Vrede van Versailles in 1919 werd getekend in een treinwagon, zo geschiedde dat dinsdag anno nu met een zogenaamd handhavingsconvenant van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) in een touringcar, geleverd door de andere ondertekenaar Jan de Wit Group uit Haarlem. 

Inspecteur-generaal Jenny Thunissen kwam er speciaal voor naar de Spaarnestad. Alleen de voorbeeldigste personenvervoerders van Nederland komen volgens de inspectie voor een handhavingsconvenant in aanmerking. Elk element van de wet dient door het betrokken bedrijf keurig nageleefd te worden, terwijl het ook met veiligheid, kwaliteit en controles volkomen snor moet zitten. Andere overheidsinstanties – te denken valt aan de Belastingdienst – moeten zich ook tevreden tonen.

Inspectie Leefomgeving en Transport

ILT wil met de convenanten een hogere kwaliteit bij bedrijven bereiken en zelf efficienter kunnen controleren. Het idee is dat het vervolgens meer tijd heeft om zich te richten op waar in de branche de nood hoger is.

De ondertekening dinsdag vond plaats in de nieuwste aanwinst van Jan de Wit Group, de zogenaamde VIP Executive Black Edition 90. Een duidelijk verjaarscadeau aan zichzelf, de onderneming bereikt dit jaar namelijk een leeftijd van evenzovele jaren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Steven Don

1 reactie op “ILT en Jan de Wit tekenen convenant in gitzwarte touringcar”

Tjerk Vinckx|10.04.15|02:42

Toch jammer dat onderneming Jan de Wit en J Thunissen ( mislukt als Inspecteur Generaal Belastingdienst ) dit op deze manier hebben gedaan. Dezelfde treinwagon werd in 1940 gebruikt om de capitulatie te ondertekenen tussen Nazi Duitsland en Frankrijk.
Generaal Petain werd als hoofd van de Vichy regering aangeteld welk veel van de Joden het leven heeft gekost. De Nederlands overheid / politie diender deden dit met nog met grotere inzet.
Tube glijmiddel in de bus pfffff

ILT en Jan de Wit tekenen convenant in gitzwarte touringcar | TaxiPro

ILT en Jan de Wit tekenen convenant in gitzwarte touringcar

Zoals de Vrede van Versailles in 1919 werd getekend in een treinwagon, zo geschiedde dat dinsdag anno nu met een zogenaamd handhavingsconvenant van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) in een touringcar, geleverd door de andere ondertekenaar Jan de Wit Group uit Haarlem. 

Inspecteur-generaal Jenny Thunissen kwam er speciaal voor naar de Spaarnestad. Alleen de voorbeeldigste personenvervoerders van Nederland komen volgens de inspectie voor een handhavingsconvenant in aanmerking. Elk element van de wet dient door het betrokken bedrijf keurig nageleefd te worden, terwijl het ook met veiligheid, kwaliteit en controles volkomen snor moet zitten. Andere overheidsinstanties – te denken valt aan de Belastingdienst – moeten zich ook tevreden tonen.

Inspectie Leefomgeving en Transport

ILT wil met de convenanten een hogere kwaliteit bij bedrijven bereiken en zelf efficienter kunnen controleren. Het idee is dat het vervolgens meer tijd heeft om zich te richten op waar in de branche de nood hoger is.

De ondertekening dinsdag vond plaats in de nieuwste aanwinst van Jan de Wit Group, de zogenaamde VIP Executive Black Edition 90. Een duidelijk verjaarscadeau aan zichzelf, de onderneming bereikt dit jaar namelijk een leeftijd van evenzovele jaren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Steven Don

1 reactie op “ILT en Jan de Wit tekenen convenant in gitzwarte touringcar”

Tjerk Vinckx|10.04.15|02:42

Toch jammer dat onderneming Jan de Wit en J Thunissen ( mislukt als Inspecteur Generaal Belastingdienst ) dit op deze manier hebben gedaan. Dezelfde treinwagon werd in 1940 gebruikt om de capitulatie te ondertekenen tussen Nazi Duitsland en Frankrijk.
Generaal Petain werd als hoofd van de Vichy regering aangeteld welk veel van de Joden het leven heeft gekost. De Nederlands overheid / politie diender deden dit met nog met grotere inzet.
Tube glijmiddel in de bus pfffff