taxichauffeur, passagier

Bereken het nieuwe salaris taxichauffeur via de looncalculator

De looncalculator van Sociaal Fonds Taxi is geactualiseerd voor de jaren 2014 en 2015. Dat is de duur van de huidige CAO Taxivervoer. Ervaringsjaren, diploma’s, leeftijd, type contract, soort vervoer, loontrede, functie zijn allemaal factoren die van invloed zijn op het loon van werknemers in de taxibranche. De looncalculator is een rekenmodule die stapsgewijs helpt om het juiste cao-loon te bepalen.

Taxichauffeurs en planners doorlopen een aantal vragen die online ingevuld worden. Aan het einde krijgen werknemers via de link ‘Bereken uw salaris’ direct te zien waarop zij volgens de CAO Taxivervoer recht op hebben (salaris en vakantiedagen). Dit geldt zowel voor rijdend als niet-rijdend personeel.

Salarisberekening

De informatie wordt telkens geactualiseerd. Werknemers krijgen dus steeds een salarisberekening op basis van de meest recente CAO-gegevens. 

Doe nu ook de looncalculator via: http://looncalculator.sociaalfondstaxi.nl/

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.