Munckhof, Taxi, Mercedes, Sprinter, taxibus

Munckhof wint opdracht vervoer dagbesteding Lunet Zorg

Munckhof gaat per 1 maart 2014 het vervoer van cliënten van Lunet Zorg verzorgen. De opdracht betreft het dagelijks vervoer van 800 kinderen, jeugdigen en volwassenen met een beperking in de regio Eindhoven en de Kempen. Munckhof is als beste uit de bus gekomen voor het dagbestedingsvervoer door het aanbieden van zowel een betere service als kwaliteit tegen een lager tarief, meldt de zorginstelling.

Het vervoer zal geregisseerd worden vanuit het regiecentrum van Munckhof in Horst.

Vervoerskosten

Jos Poortinga, directeur Munckhof Taxi: “Lunet zorg heeft de behoefte aan een partner die echt meedenkt over de logistieke processen en volledig inzicht geeft in de inrichting van het vervoer, de bijbehorende kengetallen en uiteraard ook de vervoerskosten.”

“De persoonlijke werkwijze van Munckhof gecombineerd met een hoge graad van automatisering en veel ervaring met het regisseren van omvangrijke vervoersprojecten, maakt dat Munckhof en Lunet zorg een echt partnership zijn aangegaan.”

Uniform vervoersysteem

Lunet zorg was op zoek naar een uniform vervoersysteem, waarbij de interne en externe processen goed op elkaar zijn afgestemd. Loet Smeets, voorzitter Raad van Bestuur Lunet Zorg: “We zochten een partij die het vervoer van cliënten van en naar de dagbesteding slimmer kon organiseren. Munckhof is als beste uit de bus gekomen door het aanbieden van zowel een betere service als kwaliteit tegen een lager tarief.”

Munckhof verzorgt en regisseert dagelijks het vervoer voor meer dan 10.000 personen. Hiervoor worden naast eigen chauffeurs en voertuigen, diverse externe taxi- en touringcarbedrijven ingezet. Zij worden aangestuurd vanuit het Munckhof Mobiliteitscentrum in Horst.

Dagbesteding

Lunet Zorg ondersteunt mensen met een beperking. Ruim 2.800 cliënten van alle leeftijden rekenen op Lunet zorg voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd, voor 24/7 intensieve zorg of beperkte, incidentele ondersteuning. Dagelijks staan 2.800 professionals en 1.000 vrijwilligers voor hen klaar, op bijna 100 locaties of in de eigen of ouderlijke woning in regio Zuidoost-Brabant.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Munckhof wint opdracht vervoer dagbesteding Lunet Zorg”

Ton van Dalfsen|21.01.14|18:05

Dan mag ik hopen dat Munckhof geen eigen voertuigen in gaat zetten en hierbij gebruik gaat maken van de plaatselijke bedrijven tegen een winstgevende prijs. Anders gaan er weer een paar bedrijven verloren door expansiedrift van bedrijven die niet uit de regio komen

Munckhof wint opdracht vervoer dagbesteding Lunet Zorg | TaxiPro
Munckhof, Taxi, Mercedes, Sprinter, taxibus

Munckhof wint opdracht vervoer dagbesteding Lunet Zorg

Munckhof gaat per 1 maart 2014 het vervoer van cliënten van Lunet Zorg verzorgen. De opdracht betreft het dagelijks vervoer van 800 kinderen, jeugdigen en volwassenen met een beperking in de regio Eindhoven en de Kempen. Munckhof is als beste uit de bus gekomen voor het dagbestedingsvervoer door het aanbieden van zowel een betere service als kwaliteit tegen een lager tarief, meldt de zorginstelling.

Het vervoer zal geregisseerd worden vanuit het regiecentrum van Munckhof in Horst.

Vervoerskosten

Jos Poortinga, directeur Munckhof Taxi: “Lunet zorg heeft de behoefte aan een partner die echt meedenkt over de logistieke processen en volledig inzicht geeft in de inrichting van het vervoer, de bijbehorende kengetallen en uiteraard ook de vervoerskosten.”

“De persoonlijke werkwijze van Munckhof gecombineerd met een hoge graad van automatisering en veel ervaring met het regisseren van omvangrijke vervoersprojecten, maakt dat Munckhof en Lunet zorg een echt partnership zijn aangegaan.”

Uniform vervoersysteem

Lunet zorg was op zoek naar een uniform vervoersysteem, waarbij de interne en externe processen goed op elkaar zijn afgestemd. Loet Smeets, voorzitter Raad van Bestuur Lunet Zorg: “We zochten een partij die het vervoer van cliënten van en naar de dagbesteding slimmer kon organiseren. Munckhof is als beste uit de bus gekomen door het aanbieden van zowel een betere service als kwaliteit tegen een lager tarief.”

Munckhof verzorgt en regisseert dagelijks het vervoer voor meer dan 10.000 personen. Hiervoor worden naast eigen chauffeurs en voertuigen, diverse externe taxi- en touringcarbedrijven ingezet. Zij worden aangestuurd vanuit het Munckhof Mobiliteitscentrum in Horst.

Dagbesteding

Lunet Zorg ondersteunt mensen met een beperking. Ruim 2.800 cliënten van alle leeftijden rekenen op Lunet zorg voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd, voor 24/7 intensieve zorg of beperkte, incidentele ondersteuning. Dagelijks staan 2.800 professionals en 1.000 vrijwilligers voor hen klaar, op bijna 100 locaties of in de eigen of ouderlijke woning in regio Zuidoost-Brabant.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Munckhof wint opdracht vervoer dagbesteding Lunet Zorg”

Ton van Dalfsen|21.01.14|18:05

Dan mag ik hopen dat Munckhof geen eigen voertuigen in gaat zetten en hierbij gebruik gaat maken van de plaatselijke bedrijven tegen een winstgevende prijs. Anders gaan er weer een paar bedrijven verloren door expansiedrift van bedrijven die niet uit de regio komen