ETS, taxibedrijf

ETS wint aanbesteding AOV gemeenten regio Waterland

Taxibedrijf ETS uit Zaandam heeft de aanbesteding Aanvullend Openbaar Vervoer voor de gemeenten Edam-Volendam, Landsmeer, Waterland en Zeevang gewonnen. Het betreft vervoer voor inwoners uit bovenstaande gemeenten. De aanbesteding gaat in op 1 juni 2014 voor een periode van 4 jaar met een tweetal verlengopties van telkens 1 jaar.

De beoordeling van de aanbesteding is opgebouwd uit kilometertarief (35%) kwaliteitsplannen en dienstverlening (45%) en duurzaamheid (20%). ETS kwam op deze punten als beste uit de bus ten opzichte van de overige 5 inschrijvers (Connexxion, PZN, Munckhof, DVG en Nationale Mobiliteitscentrale).

Vervoerder

“Voor ETS is dit bestaand werk”, licht ETS-directeur Ferry Bosgra toe. “Samen met het vorig jaar gewonnen AOV vervoer voor de gemeenten Purmerend en Beemster blijven wij de komende jaren de vervoerder in Zaanstreek Waterland. Naast het Aanvullend Openbaar Vervoer voeren wij ook voor deze gemeenten het leerlingenvervoer uit en het ziekenfondsvervoer in dit gebied.”

In de komende weken gaat het taxibedrijf invulling geven aan de implementatie om op 1 juni vlekkeloos te kunnen starten. Bosgra: “Wij zijn erg blij met het feit dat wij de komende jaren het vervoer voor de gemeenten Edam-Volendam, Landsmeer, Waterland en Zeevang mogen verzorgen.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “ETS wint aanbesteding AOV gemeenten regio Waterland”

Ton van Dalfsen|15.03.14|13:16

Ben tenminste blij dat ETS ( als zaanstreek vervoerder ) dit gewonnen heeft en niet vervoerders uit het zuiden , oosten en noorden van het land. Blijf lekker in je eigen regio. Maar het kan nog beterder, geen aanbestedingen en gewoon de inwoner zijn eigen lokale taxibedrijf laten kiezen. Waren ze MISSCHIEN? goedkoper mee uit geweest.

ETS wint aanbesteding AOV gemeenten regio Waterland | TaxiPro
ETS, taxibedrijf

ETS wint aanbesteding AOV gemeenten regio Waterland

Taxibedrijf ETS uit Zaandam heeft de aanbesteding Aanvullend Openbaar Vervoer voor de gemeenten Edam-Volendam, Landsmeer, Waterland en Zeevang gewonnen. Het betreft vervoer voor inwoners uit bovenstaande gemeenten. De aanbesteding gaat in op 1 juni 2014 voor een periode van 4 jaar met een tweetal verlengopties van telkens 1 jaar.

De beoordeling van de aanbesteding is opgebouwd uit kilometertarief (35%) kwaliteitsplannen en dienstverlening (45%) en duurzaamheid (20%). ETS kwam op deze punten als beste uit de bus ten opzichte van de overige 5 inschrijvers (Connexxion, PZN, Munckhof, DVG en Nationale Mobiliteitscentrale).

Vervoerder

“Voor ETS is dit bestaand werk”, licht ETS-directeur Ferry Bosgra toe. “Samen met het vorig jaar gewonnen AOV vervoer voor de gemeenten Purmerend en Beemster blijven wij de komende jaren de vervoerder in Zaanstreek Waterland. Naast het Aanvullend Openbaar Vervoer voeren wij ook voor deze gemeenten het leerlingenvervoer uit en het ziekenfondsvervoer in dit gebied.”

In de komende weken gaat het taxibedrijf invulling geven aan de implementatie om op 1 juni vlekkeloos te kunnen starten. Bosgra: “Wij zijn erg blij met het feit dat wij de komende jaren het vervoer voor de gemeenten Edam-Volendam, Landsmeer, Waterland en Zeevang mogen verzorgen.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “ETS wint aanbesteding AOV gemeenten regio Waterland”

Ton van Dalfsen|15.03.14|13:16

Ben tenminste blij dat ETS ( als zaanstreek vervoerder ) dit gewonnen heeft en niet vervoerders uit het zuiden , oosten en noorden van het land. Blijf lekker in je eigen regio. Maar het kan nog beterder, geen aanbestedingen en gewoon de inwoner zijn eigen lokale taxibedrijf laten kiezen. Waren ze MISSCHIEN? goedkoper mee uit geweest.