Klomp, Groepsvervoer, taxi, taxibedrijf

Klomp geeft leerlingenvervoer Veenendaal terug, contract naar WdK

Klomp Groepsvervoer heeft het leerlingenvervoer voor de gemeente Veenendaal en Rhenen teruggeven om financiële redenen. Om vanaf het nieuwe schooljaar het leerlingenvervoer te kunnen garanderen, heeft de gemeente Veenendaal een tijdelijk contract gesloten voor de duur van het schooljaar 2015-2016 met Willemsen – De Koning Personenvervoer BV.

In het schooljaar 2015-2016 verzorgt Willemsen-De Koning Personenvervoer dus het leerlingvervoer vanuit Veenendaal en Rhenen.

Leerlingen

Iedere schooldag worden ruim 200 leerlingen uit Veenendaal en Rhenen van huis naar schoolinstellingen in de regio gebracht. Het leerlingenvervoer werd in de gemeenten Veenendaal en Rhenen de afgelopen jaren verzorgd door Klomp Groepsvervoer BV.

“Vanwege financiële redenen heeft Klomp per 30 juli 2015 dit contract eenzijdig beëindigd”, meldt de gemeente. Vervolgens is het contract onderhands gegund aan WdK. De ouders van de leerlingen die gebruik maken van het vervoer zijn door de gemeenten schriftelijk geïnformeerd over de nieuwe vervoerder.

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Klomp geeft leerlingenvervoer Veenendaal terug, contract naar WdK”

Martijn Bergerhof|27.08.15|13:52

En de handel is weer kapot! Waar zijn we mee bezig?

En zo kwam Klompgroepsvervoer weer makkelijk van vele vaste contracten af!

Shawn Beckers|03.09.15|11:27

Als Dit maar goed gaat …