Pulchri, debat, KNV, Duco Hoogland, PvdA, Sander de Rouwe, CDA, Betty de Boer, VVD, Kamerleden, taxiwet

KNV-debat over mobiliteitsmodel op 3 december in Den Haag

Werkgeversorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) organiseert op 3 december weer de jaarlijkse debatbijeenkomst met vervoersbedrijven, bestuurders en Tweede Kamerleden. Het debat heeft dit jaar de werktitel ‘Over grenzen’. Daarbij is het centrale discussiepunt de onvermijdelijkheid om bestaande systemen, werkwijzen, indelingen en opvattingen overboord te gooien, om tot een mobiliteitsmodel te komen dat voor langere tijd houdbaar is.

De sectoren binnen KNV (taxi, touringcar en spoorgoederen) legden onlangs hun toekomstvisies vast in beleidsplannen. Zij zullen deze plannen in korte pitches aan de zaal presenteren. Hier zal in het debat met de Tweede Kamerleden op in worden gegaan.

Klimaatconferentie

Omdat de KNV debatbijeenkomst plaatsvindt in de week van de wereldwijde klimaatconferentie COP21 in Parijs, organiseert de werkgeversvereniging na de lunch een extra sessie over mobiliteit en CO2-doelstellingen. Tijdens deze sessie is er een liveverbinding met de Nederlandse delegatie bij de klimaattop in Parijs. Daarbij is er ook aandacht aan de invulling van het NL/EU voorzitterschap in 2016.

De debatbijeenkomst vindt plaats in de Malietoren in Den Haag, waar ook het nieuwe kantoor van KNV is gevestigd. Aanmelden kan via de website van de werkgeversvereniging.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke is algemeen hoofdredacteur van van ProMedia Group.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

KNV-debat over mobiliteitsmodel op 3 december in Den Haag | TaxiPro
Pulchri, debat, KNV, Duco Hoogland, PvdA, Sander de Rouwe, CDA, Betty de Boer, VVD, Kamerleden, taxiwet

KNV-debat over mobiliteitsmodel op 3 december in Den Haag

Werkgeversorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) organiseert op 3 december weer de jaarlijkse debatbijeenkomst met vervoersbedrijven, bestuurders en Tweede Kamerleden. Het debat heeft dit jaar de werktitel ‘Over grenzen’. Daarbij is het centrale discussiepunt de onvermijdelijkheid om bestaande systemen, werkwijzen, indelingen en opvattingen overboord te gooien, om tot een mobiliteitsmodel te komen dat voor langere tijd houdbaar is.

De sectoren binnen KNV (taxi, touringcar en spoorgoederen) legden onlangs hun toekomstvisies vast in beleidsplannen. Zij zullen deze plannen in korte pitches aan de zaal presenteren. Hier zal in het debat met de Tweede Kamerleden op in worden gegaan.

Klimaatconferentie

Omdat de KNV debatbijeenkomst plaatsvindt in de week van de wereldwijde klimaatconferentie COP21 in Parijs, organiseert de werkgeversvereniging na de lunch een extra sessie over mobiliteit en CO2-doelstellingen. Tijdens deze sessie is er een liveverbinding met de Nederlandse delegatie bij de klimaattop in Parijs. Daarbij is er ook aandacht aan de invulling van het NL/EU voorzitterschap in 2016.

De debatbijeenkomst vindt plaats in de Malietoren in Den Haag, waar ook het nieuwe kantoor van KNV is gevestigd. Aanmelden kan via de website van de werkgeversvereniging.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke is algemeen hoofdredacteur van van ProMedia Group.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.