rolstoeltaxi, regiotaxi

‘Collectief vervoer Almere voortaan ook door vrijwilligers’

Mensen met een beperking die gebruik maken van het collectief vervoer, kunnen in Almere voortaan door een vrijwilliger worden vervoerd. Mobiliteitscentrale Salders wil twintig vrijwilligers gaan inzetten voor het uitvoeren van het wmo-vervoer in de gemeente Almere. Twee vrijwilligers zijn al sinds oktober actief. Het taxivervoer wordt uitgevoerd met busjes op gele kentekenplaten, zo is te zien op de video van omroep Flevoland. “Er zijn geen middelen om het vervoer te laten doen door gewone taxichauffeurs”, zegt directeur Peter Salders.

Bekijk het item van Omroep Flevoland:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

9 reacties op “‘Collectief vervoer Almere voortaan ook door vrijwilligers’”

Ton van Dalfsen|11.11.15|13:10

Lijkt bijna op UberPoP

Sjef Kuys|11.11.15|14:55

Snorders-bedrijf van Salders verdringt reguliere banen , moet de pliessie nor kijke ?

Rodney Barten|11.11.15|14:56

Er zijn geen middelen….? Jammer dat dit niet verder word toegelicht. Begrijpt iemand dit? Ik geloof dat ik mijn ritten voortaan ook maar ga uitvoeren op gele platen, misschien heeft de heer Salders voor mij nog een paar vrijwilligers?

Peter Vriens|11.11.15|15:26

I&M, Het wordt tijd voor duidelijkheid.
Graag uitleg hoe en of dit allemaal mogelijk is zonder de huidige regelgeving na te leven.
Kan en mag dit, dan is het verstandig allemaal op geel te gaan rijden.
Bespaart ons enorm veel onnodige regelgeving en onkosten.
Ben benieuwd hoe Sharon Dijksma hier mee om gaat.

Erik Brandhoff|12.11.15|09:37

Hoe maak je je eigen wereld kapot?

Frans van der Aa|12.11.15|12:59

Zo wordt de werkgelegenheid voor de taxi-chauffeur de nek omgedraaid

Paul Dijkhuizen|12.11.15|13:36

Weer een voorbeeld hoe de overheid met regelgevend omgaat… het is ronduit schandalig! Het niet hebben van middellen is totaal ondergeschikt, dan zullen ze moeten zorgen dat ze aan de middellen komen, ik hoef ook niet bij de belastingdienst aan te komen met ‘Tja, ik zou wel willen betalen, maar het ontbreekt mij even aan de middellen…’ Misschien de ambtenaren maar eens vervangen door vrijwilligers…

Kees Rijnders|13.11.15|08:55

We hebben KNV Taxi, Sociaalfonds Taxi, FNV, CNV, IL&T,Politie, RDW, Belastingdienst, KIWA, TX Keur, dus heel veel organisaties om ons ene belang te behartigen namelijk ordentelijk betrouwbaar (taxi)personenvervoer en we krijgen het niet voor elkaar. RA RA hoe kan dat nou. Durven we geen statement te maken? Durven we niet meer in de spiegel te kijken en zeggen tot hier en niet verder? Het is toch idioot dat een Overheid, die zelf de regels bepaalt om op te volgen, deze naast zich neerlegt

Malle Pietje Kannarie|14.11.15|03:30

een hele slechte ontwikkeling !!!!!

‘Collectief vervoer Almere voortaan ook door vrijwilligers’ | TaxiPro
rolstoeltaxi, regiotaxi

‘Collectief vervoer Almere voortaan ook door vrijwilligers’

Mensen met een beperking die gebruik maken van het collectief vervoer, kunnen in Almere voortaan door een vrijwilliger worden vervoerd. Mobiliteitscentrale Salders wil twintig vrijwilligers gaan inzetten voor het uitvoeren van het wmo-vervoer in de gemeente Almere. Twee vrijwilligers zijn al sinds oktober actief. Het taxivervoer wordt uitgevoerd met busjes op gele kentekenplaten, zo is te zien op de video van omroep Flevoland. “Er zijn geen middelen om het vervoer te laten doen door gewone taxichauffeurs”, zegt directeur Peter Salders.

Bekijk het item van Omroep Flevoland:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

9 reacties op “‘Collectief vervoer Almere voortaan ook door vrijwilligers’”

Ton van Dalfsen|11.11.15|13:10

Lijkt bijna op UberPoP

Sjef Kuys|11.11.15|14:55

Snorders-bedrijf van Salders verdringt reguliere banen , moet de pliessie nor kijke ?

Rodney Barten|11.11.15|14:56

Er zijn geen middelen….? Jammer dat dit niet verder word toegelicht. Begrijpt iemand dit? Ik geloof dat ik mijn ritten voortaan ook maar ga uitvoeren op gele platen, misschien heeft de heer Salders voor mij nog een paar vrijwilligers?

Peter Vriens|11.11.15|15:26

I&M, Het wordt tijd voor duidelijkheid.
Graag uitleg hoe en of dit allemaal mogelijk is zonder de huidige regelgeving na te leven.
Kan en mag dit, dan is het verstandig allemaal op geel te gaan rijden.
Bespaart ons enorm veel onnodige regelgeving en onkosten.
Ben benieuwd hoe Sharon Dijksma hier mee om gaat.

Erik Brandhoff|12.11.15|09:37

Hoe maak je je eigen wereld kapot?

Frans van der Aa|12.11.15|12:59

Zo wordt de werkgelegenheid voor de taxi-chauffeur de nek omgedraaid

Paul Dijkhuizen|12.11.15|13:36

Weer een voorbeeld hoe de overheid met regelgevend omgaat… het is ronduit schandalig! Het niet hebben van middellen is totaal ondergeschikt, dan zullen ze moeten zorgen dat ze aan de middellen komen, ik hoef ook niet bij de belastingdienst aan te komen met ‘Tja, ik zou wel willen betalen, maar het ontbreekt mij even aan de middellen…’ Misschien de ambtenaren maar eens vervangen door vrijwilligers…

Kees Rijnders|13.11.15|08:55

We hebben KNV Taxi, Sociaalfonds Taxi, FNV, CNV, IL&T,Politie, RDW, Belastingdienst, KIWA, TX Keur, dus heel veel organisaties om ons ene belang te behartigen namelijk ordentelijk betrouwbaar (taxi)personenvervoer en we krijgen het niet voor elkaar. RA RA hoe kan dat nou. Durven we geen statement te maken? Durven we niet meer in de spiegel te kijken en zeggen tot hier en niet verder? Het is toch idioot dat een Overheid, die zelf de regels bepaalt om op te volgen, deze naast zich neerlegt

Malle Pietje Kannarie|14.11.15|03:30

een hele slechte ontwikkeling !!!!!