Wmo-vervoer en Regiotaxi Noordoost Brabant naar ZCN

Twaalf gemeenten en de provincie Noord-Brabant hebben het wmo-vervoer en alternatief vervoer voor OV-reizigers de komende twee jaar gegund aan ZCN Totaalvervoer uit Rotterdam. ZCN neemt het stokje in Noordoost Brabant over van Munckhof, maar in de praktijk verandert er voor reizigers weinig, zo wordt beloofd.

Bernheze, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Mill en Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis, Sint-Oedenrode, Uden en Veghel: in deze gemeenten is ZCN de komende jaren de partij die het wmo-vervoer en het alternatief openbaar vervoer verzorgt. Binnen dat geheel gaan Veghel en Sint-Oedenrode samen met Schijndel per 1 januari verder als de gemeente Meierijstad. Het contract, dat op 21 september werd ondertekend, loopt van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2018. Daarna kan het tweemaal met een jaar worden verlengd.

Alle ritten door Van Driel

Munckhof, de huidige vervoerder, regelt het vervoer onder andere via Van Driel Personenvervoer uit Oss. ZCN Totaalvervoer laat alle ritten voor wmo-vervoer en alternatief vervoer voor OV-reizigers vanaf 1 januari volledig door Van Driel uitvoeren. Dit betekent dat er weinig verandert voor inwoners die gebruik maken van Regiotaxi. Alle klanten krijgen ruim vóór 1 januari 2017 informatie van Regiotaxi Noordoost Brabant over het vervoer vanaf 2017.

Toch blijft niet alles bij het oude, want Regiotaxi Noordoost Brabant krijgt een nieuw logo. Dat is op 21 september onthuld tijdens de ondertekening van het nieuwe contract.  Het logo is een bewerking van het oude logo. Zo is het herkenbaar, maar tegelijk moet het wat duidelijker zijn dan zijn voorganger.

Alles weten over aanbestedingen? Dan kun je het Nationaal Congres Contractvervoer niet aan je voorbij laten gaan. Klik voor meer informatie op onderstaande banner en meld je aan.

taxiexpobanner

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Wmo-vervoer en Regiotaxi Noordoost Brabant naar ZCN | TaxiPro

Wmo-vervoer en Regiotaxi Noordoost Brabant naar ZCN

Twaalf gemeenten en de provincie Noord-Brabant hebben het wmo-vervoer en alternatief vervoer voor OV-reizigers de komende twee jaar gegund aan ZCN Totaalvervoer uit Rotterdam. ZCN neemt het stokje in Noordoost Brabant over van Munckhof, maar in de praktijk verandert er voor reizigers weinig, zo wordt beloofd.

Bernheze, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Mill en Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis, Sint-Oedenrode, Uden en Veghel: in deze gemeenten is ZCN de komende jaren de partij die het wmo-vervoer en het alternatief openbaar vervoer verzorgt. Binnen dat geheel gaan Veghel en Sint-Oedenrode samen met Schijndel per 1 januari verder als de gemeente Meierijstad. Het contract, dat op 21 september werd ondertekend, loopt van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2018. Daarna kan het tweemaal met een jaar worden verlengd.

Alle ritten door Van Driel

Munckhof, de huidige vervoerder, regelt het vervoer onder andere via Van Driel Personenvervoer uit Oss. ZCN Totaalvervoer laat alle ritten voor wmo-vervoer en alternatief vervoer voor OV-reizigers vanaf 1 januari volledig door Van Driel uitvoeren. Dit betekent dat er weinig verandert voor inwoners die gebruik maken van Regiotaxi. Alle klanten krijgen ruim vóór 1 januari 2017 informatie van Regiotaxi Noordoost Brabant over het vervoer vanaf 2017.

Toch blijft niet alles bij het oude, want Regiotaxi Noordoost Brabant krijgt een nieuw logo. Dat is op 21 september onthuld tijdens de ondertekening van het nieuwe contract.  Het logo is een bewerking van het oude logo. Zo is het herkenbaar, maar tegelijk moet het wat duidelijker zijn dan zijn voorganger.

Alles weten over aanbestedingen? Dan kun je het Nationaal Congres Contractvervoer niet aan je voorbij laten gaan. Klik voor meer informatie op onderstaande banner en meld je aan.

taxiexpobanner

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.