Diverse vervoersopdrachten naar DVG en franchisenemers

DVG en zijn franchisenemers hebben de afgelopen tijd verschillende vervoerscontracten gegund gekregen. Het gaat zowel om nieuwe klussen als om werk dat opnieuw is gegund aan DVG en de aangesloten vervoersbedrijven.

DVG heeft met Verhoef Personenvervoer uit Uithoorn de afgelopen jaren het vervoer van burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer verzorgd en dat blijft ook de komende jaren het geval. Op 20 maart is een nieuwe overeenkomst afgesloten voor één jaar met de mogelijkheid om nog drie keer met een jaar te verlengen.

Franschisenemers REVO Taxi uit Bergen op Zoom en Taxicentrale Renesse schreven zelfstandig in voor het Vervoer Regio Oosterschelde, omdat er maximaal 1 basepoint per inschrijver werd gegund. Voor REVO werd dat het leerlingen- en regiotaxivervoer van basepoint Tholen, goed voor een capaciteit van zo’n 39 voertuigen. Basepoint Goes ging naar  TCR, dat hier ongeveer 68 voertuigen voor in gaat zetten.

Bestaand en nieuw vervoer

Het maatwerkvervoer in Twente is voorlopig in drie percelen gegund aan de combinatie van de DVG-franchisenemers Hulshof Taxiservice uit Saasveld en Taxi Nijhuis uit De Lutte. Het maatwerkvervoer Twente betreft het leerlingen-, wmo- en dagbestedingsvervoer van de gemeenten Dinkelland, Oldenzaal en Tubbergen. Het gaat ten dele om bestaand vervoer en deels om nieuw vervoer. De overeenkomst start op 1 juli en loopt daarna minimaal drie jaar.

Taxi van Kronenburg uit Liempde heeft het volledig vervoer van Cello definitief gegund gekregen voor een periode van vijf jaar. Het betreft hier een uitbreiding met circa 45 voertuigen inzake het vervoer van en naar dagbestedingen en werklocaties. Taxi van Kronenburg reed hier in samenwerking met DVG-franchisenemersTaxi van Kampen en Hendriks Taxi Services de afgelopen jaren al een gedeelte van. Vanaf 1 mei gaan zij gezamenlijk het volledige project uitvoeren.

Volledig verzorgen

DVG heeft het leerlingenvervoer Oirschot definitief gegund gekregen voor een periode van vijf jaar. Dit vervoer wordt momenteel gezamenlijk uitgevoerd door de franchisenemers Taxi Van Gerwen uit Zeeland, Taxi Van der Heijden uit Middelbeers en Kramer Personenvervoer uit Lage Mierde. Vanaf 1 augustus zal Taxi Van Gerwen het volledig vervoer gaan verzorgen binnen deze opdracht.

Taxi Dorenbos uit Assen heeft 6 percelen gegund gekregen van het leerlingen- en wmo-vervoer in Noordoost Friesland. Totaal gaat het om 28 voertuigen die gaan rijden onder de regiecentrale aldaar. Er geldt een maximum van 6 percelen per vervoerder. In totaal waren er bij deze opdracht 24 percelen te vergeven.

Wil je ook elke week de gratis nieuwsbrief van TaxiPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Diverse vervoersopdrachten naar DVG en franchisenemers | TaxiPro

Diverse vervoersopdrachten naar DVG en franchisenemers

DVG en zijn franchisenemers hebben de afgelopen tijd verschillende vervoerscontracten gegund gekregen. Het gaat zowel om nieuwe klussen als om werk dat opnieuw is gegund aan DVG en de aangesloten vervoersbedrijven.

DVG heeft met Verhoef Personenvervoer uit Uithoorn de afgelopen jaren het vervoer van burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer verzorgd en dat blijft ook de komende jaren het geval. Op 20 maart is een nieuwe overeenkomst afgesloten voor één jaar met de mogelijkheid om nog drie keer met een jaar te verlengen.

Franschisenemers REVO Taxi uit Bergen op Zoom en Taxicentrale Renesse schreven zelfstandig in voor het Vervoer Regio Oosterschelde, omdat er maximaal 1 basepoint per inschrijver werd gegund. Voor REVO werd dat het leerlingen- en regiotaxivervoer van basepoint Tholen, goed voor een capaciteit van zo’n 39 voertuigen. Basepoint Goes ging naar  TCR, dat hier ongeveer 68 voertuigen voor in gaat zetten.

Bestaand en nieuw vervoer

Het maatwerkvervoer in Twente is voorlopig in drie percelen gegund aan de combinatie van de DVG-franchisenemers Hulshof Taxiservice uit Saasveld en Taxi Nijhuis uit De Lutte. Het maatwerkvervoer Twente betreft het leerlingen-, wmo- en dagbestedingsvervoer van de gemeenten Dinkelland, Oldenzaal en Tubbergen. Het gaat ten dele om bestaand vervoer en deels om nieuw vervoer. De overeenkomst start op 1 juli en loopt daarna minimaal drie jaar.

Taxi van Kronenburg uit Liempde heeft het volledig vervoer van Cello definitief gegund gekregen voor een periode van vijf jaar. Het betreft hier een uitbreiding met circa 45 voertuigen inzake het vervoer van en naar dagbestedingen en werklocaties. Taxi van Kronenburg reed hier in samenwerking met DVG-franchisenemersTaxi van Kampen en Hendriks Taxi Services de afgelopen jaren al een gedeelte van. Vanaf 1 mei gaan zij gezamenlijk het volledige project uitvoeren.

Volledig verzorgen

DVG heeft het leerlingenvervoer Oirschot definitief gegund gekregen voor een periode van vijf jaar. Dit vervoer wordt momenteel gezamenlijk uitgevoerd door de franchisenemers Taxi Van Gerwen uit Zeeland, Taxi Van der Heijden uit Middelbeers en Kramer Personenvervoer uit Lage Mierde. Vanaf 1 augustus zal Taxi Van Gerwen het volledig vervoer gaan verzorgen binnen deze opdracht.

Taxi Dorenbos uit Assen heeft 6 percelen gegund gekregen van het leerlingen- en wmo-vervoer in Noordoost Friesland. Totaal gaat het om 28 voertuigen die gaan rijden onder de regiecentrale aldaar. Er geldt een maximum van 6 percelen per vervoerder. In totaal waren er bij deze opdracht 24 percelen te vergeven.

Wil je ook elke week de gratis nieuwsbrief van TaxiPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.