Politie

Poging tot diefstal navigatieapparatuur uit taxibus

De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot diefstal van navigatieapparatuur uit een taxibus. Dit vergrijp vond afgelopen zaterdag plaats op de Nassaulaan in Alkmaar toen de taxichauffeur zijn passagier naar haar woning begeleidde.

Omstreeks 22.45 uur reed de 41-jarige taxichauffeur een invalide klant naar de Nassaulaan. Vanaf een bepaald punt kon de taxibus niet verder het centrum in, maar de woning van de passagier was op dat moment nog niet helemaal bereikt. De taxichauffeur wilde zijn klant niet alleen verder laten gaan en bood aan om haar het laatste stuk te begeleiden.

Onderzoek

Toen hij even verderop liep, probeerden twee mannen de navigatieapparatuur uit zijn taxibus te stelen. Dit lukte echter niet, waarna de daders er vandoor gingen in de richting van het centrum. De gewaarschuwde politie stelde een onderzoek in. De daders werden echter niet meer teruggevonden. De politie is daarom op zoek naar getuigen van het incident. Zij kunnen zich melden op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

1 reactie op “Poging tot diefstal navigatieapparatuur uit taxibus”

Willem Vierwind|29.10.17|00:29

altijd taxi-bus ff op slot;gr. van een collega! vergeet het ook wel eens…