Ongeluk A73, taxibusje. Foto: GinoPress

Twee gewonden bij ongeval met taxibusje

Ongeluk A73, taxibusje. Foto: GinoPress

Bij een ongeluk met een vrachtwagen en een taxibusje op de A73 zijn op maandagochtend twee inzittenden van de taxibus gewond geraakt. Diverse inzittenden van het busje zaten enige tijd bekneld en twee van hen zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: GinoPress

Hoe het ongeval precies heeft kunnen plaatsvinden moet nog worden uitgezocht, maar het is wel duidelijk dat er een vrachtwagen en een taxibusje bij betrokken waren. Dat gebeurde op de A73 bij de afrit Nijmegen Dukenburg.

Het taxibusje had op dat moment vijf inzittenden. Een aantal van hen heeft na de aanrijding enige tijd bekneld gezeten. Op de melding kwamen verschillende ambulances af en er werd ook een traumahelikopter ingezet, al was die uiteindelijk niet nodig om twee gewonden naar het ziekenhuis te vervoeren. De snelweg richting Venlo was in de nasleep van het ongeluk een tijdlang afgesloten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Twee gewonden bij ongeval met taxibusje | TaxiPro
Ongeluk A73, taxibusje. Foto: GinoPress

Twee gewonden bij ongeval met taxibusje

Ongeluk A73, taxibusje. Foto: GinoPress

Bij een ongeluk met een vrachtwagen en een taxibusje op de A73 zijn op maandagochtend twee inzittenden van de taxibus gewond geraakt. Diverse inzittenden van het busje zaten enige tijd bekneld en twee van hen zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: GinoPress

Hoe het ongeval precies heeft kunnen plaatsvinden moet nog worden uitgezocht, maar het is wel duidelijk dat er een vrachtwagen en een taxibusje bij betrokken waren. Dat gebeurde op de A73 bij de afrit Nijmegen Dukenburg.

Het taxibusje had op dat moment vijf inzittenden. Een aantal van hen heeft na de aanrijding enige tijd bekneld gezeten. Op de melding kwamen verschillende ambulances af en er werd ook een traumahelikopter ingezet, al was die uiteindelijk niet nodig om twee gewonden naar het ziekenhuis te vervoeren. De snelweg richting Venlo was in de nasleep van het ongeluk een tijdlang afgesloten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.