AOV Amsterdam

Amsterdam verlengt AOV-contract RMC met één jaar

Foto bij nieuwsbericht gemeente Amsterdam

RMC blijft in elk geval nog een jaar het Aanvullend Openbaar Vervoer in Amsterdam verzorgen. De gemeente Amsterdam heeft het contract met de vervoerder met twaalf maanden verlengd.

Dat meldt het bedrijf op LinkedIn. RMC neemt sinds medio 2017 twee vormen van het AOV in Amsterdam voor haar rekening. Het bedrijf is uiteraard tevreden met de verlenging. “Wij danken de gemeente Amsterdam voor het  vertrouwen. Uiteraard zijn wij ook erg dankbaar voor het vertrouwen en de inzet van alle passagiers en RMC-medewerkers de afgelopen drie jaar en zien wij uit naar nog een mooi jaar AOV-vervoer in Amsterdam.”

Punctualiteit

Waar het taxibedrijf nu de verlenging van het contract viert, was de stemming in de eerste periode van het contract nog heel anders. In die tijd was met name het voldoen aan de punctualiteitseisen problematisch, wat mede samenhing met de flinke omvang van de opdracht. Na een paar maanden werd vanuit de gemeente Amsterdam geëist dat RMC aan die eisen zou gaan voldoen, wat vanaf oktober dat jaar ook het geval was.

Toch werd RMC in 2018 twee keer beboet omdat de punctualiteit weer onder de gestelde norm bleef. Weer later werd bekend dat in het eerste kwartaal van 2019 wel aan de eisen was voldaan. Afgelopen april kwam RMC nog in het nieuws omdat de AOV-taxi’s werden ingezet voor het kosteloos vervoeren van zorgpersoneel tijdens de coronacrisis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Amsterdam verlengt AOV-contract RMC met één jaar | TaxiPro
AOV Amsterdam

Amsterdam verlengt AOV-contract RMC met één jaar

Foto bij nieuwsbericht gemeente Amsterdam

RMC blijft in elk geval nog een jaar het Aanvullend Openbaar Vervoer in Amsterdam verzorgen. De gemeente Amsterdam heeft het contract met de vervoerder met twaalf maanden verlengd.

Dat meldt het bedrijf op LinkedIn. RMC neemt sinds medio 2017 twee vormen van het AOV in Amsterdam voor haar rekening. Het bedrijf is uiteraard tevreden met de verlenging. “Wij danken de gemeente Amsterdam voor het  vertrouwen. Uiteraard zijn wij ook erg dankbaar voor het vertrouwen en de inzet van alle passagiers en RMC-medewerkers de afgelopen drie jaar en zien wij uit naar nog een mooi jaar AOV-vervoer in Amsterdam.”

Punctualiteit

Waar het taxibedrijf nu de verlenging van het contract viert, was de stemming in de eerste periode van het contract nog heel anders. In die tijd was met name het voldoen aan de punctualiteitseisen problematisch, wat mede samenhing met de flinke omvang van de opdracht. Na een paar maanden werd vanuit de gemeente Amsterdam geëist dat RMC aan die eisen zou gaan voldoen, wat vanaf oktober dat jaar ook het geval was.

Toch werd RMC in 2018 twee keer beboet omdat de punctualiteit weer onder de gestelde norm bleef. Weer later werd bekend dat in het eerste kwartaal van 2019 wel aan de eisen was voldaan. Afgelopen april kwam RMC nog in het nieuws omdat de AOV-taxi’s werden ingezet voor het kosteloos vervoeren van zorgpersoneel tijdens de coronacrisis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.