Noot leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer Cranendonck gegund aan Noot 

Foto: Noot

Vervoerder Noot mag de komende vijf tot zeven jaar het leerlingenvervoer in de gemeente Cranendonck gaan verzorgen. Het contract tussen de vervoerder en de Noord-Brabantse gemeente zal 1 augustus dit jaar ingaan.  

Op het moment van peiling in september maakten er 99 leerlingen uit de gemeente met 21.000 inwoners gebruik van dit vervoer. De overeenkomst heeft een looptijd van minimaal vijf tot maximaal zeven jaar. Daarvan staat vijf jaar vast en daarna kan het contract nog eenmalig voor twee jaar verlengd worden.

Vervoer met speciale zorg

De leerlingen zullen vervoerd worden vanaf hun vaste woon- of verblijfadres naar twintig verschillende scholen. Omdat er sprake kan zijn van problematiek door eventuele handicaps en andere beperkingen van de leerlingen zal dit gedaan worden met speciale zorg. 

Er waren in totaal negen vervoerders die zich hebben ingeschreven. De inschrijvingen werden beoordeeld op basis van de gunningscriteria kwaliteit en prijs. Hierbij woog prijs voor 40 procent mee, en kwaliteit voor 40 procent. Van de negen inschrijvers kwam Personenvervoer Noot dus als beste uit de bus.

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.