Munckhof

Midden-Limburgs Vervoer op Maat naar Munckhof

Bron: Munckhof

Het Vervoer op Maat van zo’n 75 medewerkers van participatiebedrijf Westrom is gegund aan Munckhof. Het contract voor zeker vier jaar zal in werking gaan op 1 juli. 

Westrom biedt onder andere banen aan mensen uit de vijf Midden-Limburgse gemeenten Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Roerdalen en Roermond, die door bijvoorbeeld een beperking een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Vervoer op Maat is hierbij in het leven geroepen om de medewerkers van en naar de werklocaties te vervoeren. 

Verschillende vervoersmogelijkheden

Het gaat hierbij om ritten met een negen-persoonsbus, taxi of rolstoelbus. Momenteel is dit vervoer aan circa 75 mensen toegewezen. Dit aantal kan in aanloop naar en tijdens de uitvoering van de opdracht veranderen. 

De opdracht is toegekend voor een periode van vier jaar. Hierbij is er mogelijkheid tot verlenging van het contract voor een periode van twee jaar. Deze verlengingsoptie zal minimaal zes maanden voor de einddatum van de looptijd worden ingeroepen. 

Welzijn, duurzame arbeidsrelaties en wagenpark

In totaal schreven vijf bedrijven zich in voor deze opdracht. De inschrijvingen werden beoordeeld op prijs en kwaliteit. Beide aspecten wogen voor 50 procent mee. Wat betreft de prijs werd er gekeken naar de vervoersmaandprijs per medewerker en de prijs per rit met een taxibus. 

Voor de kwaliteitsbeoordeling werd er allereerst aan de hand van negen onderwerpen bepaald hoe de inschrijver het welzijn van de te vervoeren deelnemers wil optimaliseren. Dit woog voor 25 procent mee. Daarnaast woog de mate waarin de inschrijver duurzame arbeidsrelaties heeft met chauffeurs mee voor 15 procent en de duurzaamheid van het wagenpark voor 10 procent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.