Stadhuis Den Bosch
Gegunde opdracht

Regiotaxi ‘s-Hertogenbosch naar Connexxion

Het stadhuis van Den Bosch. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Jan van der Wolf

Connexxion Taxi Service heeft de aanbesteding van de Regiotaxi ‘s-Hertogenbosch gewonnen. Dat meldt de gemeente via TenderNed. Connexxion wordt met het winnen van deze opdracht verantwoordelijk voor de uitvoering van de Regiotaxi in de gemeenten Sint-Michielsgestel, Heusden, Vught en Boxtel.

De opdracht betreft het vervoer van deur tot deur en/of vervoer van en naar OV-haltes. Naast het rijden van de ritten, wordt Connexxion ook verantwoordelijk voor het regisseren van de dienstverlening. “Dat houdt in dat zij  onder andere de reservering, ritplanning en de klachtenafhandeling voor hun rekening nemen”, zegt de gemeente ’s Hertogenbosch daarover.

Gedeelde mobiliteit

Tijdens de aanbestedingsprocedure is er door de opdrachtgever voor 60 procent gekeken naar de kwaliteit van het vervoer. Onder meer klantgerichtheid, gedeelde mobiliteit (hubtaxi) en de communicatie speelde hierbij een belangrijke rol. De kosten speelden voor 40 procent mee. Het gaat hierbij om de kosten per declarabele kilometer. De overeenkomst werd op 21 augustus beklonken.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Regiotaxi ‘s-Hertogenbosch naar Connexxion | TaxiPro
Stadhuis Den Bosch
Gegunde opdracht

Regiotaxi ‘s-Hertogenbosch naar Connexxion

Het stadhuis van Den Bosch. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Jan van der Wolf

Connexxion Taxi Service heeft de aanbesteding van de Regiotaxi ‘s-Hertogenbosch gewonnen. Dat meldt de gemeente via TenderNed. Connexxion wordt met het winnen van deze opdracht verantwoordelijk voor de uitvoering van de Regiotaxi in de gemeenten Sint-Michielsgestel, Heusden, Vught en Boxtel.

De opdracht betreft het vervoer van deur tot deur en/of vervoer van en naar OV-haltes. Naast het rijden van de ritten, wordt Connexxion ook verantwoordelijk voor het regisseren van de dienstverlening. “Dat houdt in dat zij  onder andere de reservering, ritplanning en de klachtenafhandeling voor hun rekening nemen”, zegt de gemeente ’s Hertogenbosch daarover.

Gedeelde mobiliteit

Tijdens de aanbestedingsprocedure is er door de opdrachtgever voor 60 procent gekeken naar de kwaliteit van het vervoer. Onder meer klantgerichtheid, gedeelde mobiliteit (hubtaxi) en de communicatie speelde hierbij een belangrijke rol. De kosten speelden voor 40 procent mee. Het gaat hierbij om de kosten per declarabele kilometer. De overeenkomst werd op 21 augustus beklonken.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.