Rolstoelbus. Foto: iStock / Martin Bowra
Noord-Brabant

’s-Hertogenbosch verlengt inschrijftermijn van Regiotaxi

Een chauffeur helpt de inzittende. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Martin Bowra

De gemeente ‘s-Hertogenbosch, die namens vier andere gemeenten (Sint-Michielsgestel, Heusden, Vught en Boxtel), de Regiotaxi aanbesteedt, heeft de inschrijftermijn voor deze opdracht verlengd. Vervoersbedrijven die zich willen inschrijven op deze aanbesteding, hebben daar tot 6 juni de tijd voor.

Aanvankelijk konden vervoersbedrijven zich tot 27 mei inschrijven. De opdracht betreft het vervoer van deur tot deur en/of vervoer van en naar OV-haltes. Naast het rijden van ritten, is de vervoerder ook verantwoordelijk voor het regisseren van de dienstverlening. “Dat houdt in dat zij ook onder andere de ritreservering, ritplanning en de klachtenafhandeling voor hun rekening nemen”, zo verduidelijkt de gemeente ‘s-Hertogenbosch. De opdrachtgever heeft het voornemen deze opdracht aan slechts één marktpartij te gunnen.

Samenwerking

De provincie Noord-Brabant werkt samen met de gemeenten ‘s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Heusden, Vught en Boxtel, als het gaat over de Regiotaxi. Hierbij draagt de provincie zorg voor een openbaar aanbod van deur tot deur als aanvulling op het lijngebonden openbaar vervoer. De gemeenten bekostigen het vervoer van personen met een vervoersvoorziening op basis van de Wmo.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

’s-Hertogenbosch verlengt inschrijftermijn van Regiotaxi | TaxiPro
Rolstoelbus. Foto: iStock / Martin Bowra
Noord-Brabant

’s-Hertogenbosch verlengt inschrijftermijn van Regiotaxi

Een chauffeur helpt de inzittende. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Martin Bowra

De gemeente ‘s-Hertogenbosch, die namens vier andere gemeenten (Sint-Michielsgestel, Heusden, Vught en Boxtel), de Regiotaxi aanbesteedt, heeft de inschrijftermijn voor deze opdracht verlengd. Vervoersbedrijven die zich willen inschrijven op deze aanbesteding, hebben daar tot 6 juni de tijd voor.

Aanvankelijk konden vervoersbedrijven zich tot 27 mei inschrijven. De opdracht betreft het vervoer van deur tot deur en/of vervoer van en naar OV-haltes. Naast het rijden van ritten, is de vervoerder ook verantwoordelijk voor het regisseren van de dienstverlening. “Dat houdt in dat zij ook onder andere de ritreservering, ritplanning en de klachtenafhandeling voor hun rekening nemen”, zo verduidelijkt de gemeente ‘s-Hertogenbosch. De opdrachtgever heeft het voornemen deze opdracht aan slechts één marktpartij te gunnen.

Samenwerking

De provincie Noord-Brabant werkt samen met de gemeenten ‘s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Heusden, Vught en Boxtel, als het gaat over de Regiotaxi. Hierbij draagt de provincie zorg voor een openbaar aanbod van deur tot deur als aanvulling op het lijngebonden openbaar vervoer. De gemeenten bekostigen het vervoer van personen met een vervoersvoorziening op basis van de Wmo.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.