RMC-directeur Gerry Oosterbaan.
Collectief vervoer

RMC experimenteert met nieuwe on-demand vervoersdienst

RMC-directeur Gerry Oosterbaan. Foto: ProMedia/TaxiPro

Vervoerder RMC (Rotterdamse Mobiliteit Centrale) biedt sinds afgelopen maandag een nieuwe vorm van on-demand vervoer aan: de ‘Schiedam Port Express.’ Deze vervoersdienst brengt zoveel mogelijk werknemers naar hun afgelegen bedrijfsterrein. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Laura Houtenbrink

1 reactie op “RMC experimenteert met nieuwe on-demand vervoersdienst”

Stef Bouwhuis|16.11.23|17:59

mooi initiatief

RMC experimenteert met nieuwe on-demand vervoersdienst | TaxiPro
RMC-directeur Gerry Oosterbaan.
Collectief vervoer

RMC experimenteert met nieuwe on-demand vervoersdienst

RMC-directeur Gerry Oosterbaan. Foto: ProMedia/TaxiPro

Vervoerder RMC (Rotterdamse Mobiliteit Centrale) biedt sinds afgelopen maandag een nieuwe vorm van on-demand vervoer aan: de ‘Schiedam Port Express.’ Deze vervoersdienst brengt zoveel mogelijk werknemers naar hun afgelegen bedrijfsterrein. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Laura Houtenbrink

1 reactie op “RMC experimenteert met nieuwe on-demand vervoersdienst”

Stef Bouwhuis|16.11.23|17:59

mooi initiatief