Leerlingenvervoer
Wijzigingen

Doesburg versobert leerlingenvervoer om dienstverlening overeind te houden

Den Haag neemt maatregelen om de kwaliteit van het leerlingenvervoer te verbeteren. Foto: Shutterstock/Bricolage

Alleen kinderen die volledig afhankelijk zijn van het leerlingenvervoer, mogen in de gemeente Doesburg straks nog gebruikmaken van deze voorziening. De gemeente wil daartoe de regels voor het leerlingenvervoer wijzigen. Zo moeten ouders vanaf volgend schooljaar hun kroost één dag in de week zelf naar school brengen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Doesburg versobert leerlingenvervoer om dienstverlening overeind te houden | TaxiPro
Leerlingenvervoer
Wijzigingen

Doesburg versobert leerlingenvervoer om dienstverlening overeind te houden

Onder meer het leerlingenvervoer kent een aanzienlijke klachtenstijging. Foto: Shutterstock/Bricolage

Alleen kinderen die volledig afhankelijk zijn van het leerlingenvervoer, mogen in de gemeente Doesburg straks nog gebruikmaken van deze voorziening. De gemeente wil daartoe de regels voor het leerlingenvervoer wijzigen. Zo moeten ouders vanaf volgend schooljaar hun kroost één dag in de week zelf naar school brengen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.