Ringweg A7/N7
Operatie Ring Zuid

Groningse politiek: leerlingenvervoer mag niet dupe zijn van verkeershinder

De ringweg A7/N7 in Groningen. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Aerovista Luchtfotografie

Stadspartij 100% voor Groningen maakt zich zorgen over het leerlingenvervoer in de stad, nu de Operatie Ring Zuid in aantocht is. Volgens raadslid Mariska Sloot is het nog altijd onduidelijk of het leerlingenvervoer in aanmerking komt voor een vergunning waarmee de taxibusjes, indien nodig, gebruik mogen maken van de busstrook, waardoor ze tijdens afsluitingen zo min mogelijk in de file staan.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.