Opladen elektrische auto

Thema-uitzending TaxiPro TV: uitdagingen én oplossingen voor laadinfra elektrische taxi’s

Foto: ProMedia (Remco Nieuwenbroek)

Taxiondernemers die hun wagenpark verduurzamen kiezen momenteel veelal voor batterij-elektrische voertuigen, maar deze moeten ook geladen worden. Wat zijn de uitdagingen op het gebied van laadinfrastructuur voor elektrische taxi’s? En hoe kan de branche hier het best mee omgaan? Deze vragen staan centraal in de eerste thema-uitzending van TaxiPro TV op maandag 24 januari.

Te gast is onder meer KNV-voorzitter Bertho Eckhardt. Hij zal uitleggen voor welke aanpak taxiondernemers veelal kiezen op het gebied van laadinfrastructuur en met welke uitdagingen de branche te maken heeft op dit vlak. Vervolgens deelt Wim Leewis van Leewis Personenvervoer hoe zijn bedrijf ervoor staat op het gebied van verduurzaming en voor welke strategie zij kiezen als het gaat om laadinfrastructuur.

Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur

In het tweede deel van de uitzending verwelkomen we Robert van den Hoed van het Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur. Hij zal alles vertellen over de voor- en nadelen van de verschillende laadopties. Ook zal hij onder andere antwoord geven op de vraag welke keuzes bedrijven het beste kunnen maken op dit gebied en deelt hij tips voor taxiondernemers die bezig zijn met plannen voor hun laadinfrastructuur.

De thema-uitzending vindt op 24 januari plaats van 14:00 tot 14:30. U kunt zich gratis inschrijven via deze link.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Thema-uitzending TaxiPro TV: uitdagingen én oplossingen voor laadinfra elektrische taxi’s | TaxiPro
Opladen elektrische auto

Thema-uitzending TaxiPro TV: uitdagingen én oplossingen voor laadinfra elektrische taxi’s

Foto: ProMedia (Remco Nieuwenbroek)

Taxiondernemers die hun wagenpark verduurzamen kiezen momenteel veelal voor batterij-elektrische voertuigen, maar deze moeten ook geladen worden. Wat zijn de uitdagingen op het gebied van laadinfrastructuur voor elektrische taxi’s? En hoe kan de branche hier het best mee omgaan? Deze vragen staan centraal in de eerste thema-uitzending van TaxiPro TV op maandag 24 januari.

Te gast is onder meer KNV-voorzitter Bertho Eckhardt. Hij zal uitleggen voor welke aanpak taxiondernemers veelal kiezen op het gebied van laadinfrastructuur en met welke uitdagingen de branche te maken heeft op dit vlak. Vervolgens deelt Wim Leewis van Leewis Personenvervoer hoe zijn bedrijf ervoor staat op het gebied van verduurzaming en voor welke strategie zij kiezen als het gaat om laadinfrastructuur.

Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur

In het tweede deel van de uitzending verwelkomen we Robert van den Hoed van het Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur. Hij zal alles vertellen over de voor- en nadelen van de verschillende laadopties. Ook zal hij onder andere antwoord geven op de vraag welke keuzes bedrijven het beste kunnen maken op dit gebied en deelt hij tips voor taxiondernemers die bezig zijn met plannen voor hun laadinfrastructuur.

De thema-uitzending vindt op 24 januari plaats van 14:00 tot 14:30. U kunt zich gratis inschrijven via deze link.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.