Taxi Expo Magazine
Taxi Expo '22

Download hier het gratis Taxi Expo Magazine

Download hier gratis het Taxi Expo Magazine. Foto: ProMedia

Het is bijna zover: Taxi Expo ’22. In Houten komen op 6 oktober tijdens dit evenement alle belangrijke partijen in de taxibranche bij elkaar. Om alvast in de stemming te komen voor Taxi Expo ’22, hebben wij een online magazine gemaakt: Taxi Expo Magazine. In het magazine hebben wij een aantal interessante artikelen en interviews voor u gebundeld. 

In het magazine leest u verschillende verhalen, zoals: vrijwilligers die aan een carrière worden geholpen in het leerlingenvervoer, een uitgebreid interview met Lars Speekenbrink van Bolt, een verhaal over de nieuwe taxi-app Dextr en nog veel meer interessante artikelen.

Gratis downloaden

Hoe kan u het kersverse Taxi Expo Magazine gratis downloaden? Heel simpel. Surf naar de website van Taxi Expo ’22 of klik op deze link en vul uw e-mailadres in. Wij sturen het digitale magazine automatisch per mail naar u toe. Wilt u deelnemen aan Taxi Expo ’22 of aan het Nationaal Congres Contractvervoer? Schrijf u dan hier in.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Download hier het gratis Taxi Expo Magazine | TaxiPro
Taxi Expo Magazine
Taxi Expo '22

Download hier het gratis Taxi Expo Magazine

Download hier gratis het Taxi Expo Magazine. Foto: ProMedia

Het is bijna zover: Taxi Expo ’22. In Houten komen op 6 oktober tijdens dit evenement alle belangrijke partijen in de taxibranche bij elkaar. Om alvast in de stemming te komen voor Taxi Expo ’22, hebben wij een online magazine gemaakt: Taxi Expo Magazine. In het magazine hebben wij een aantal interessante artikelen en interviews voor u gebundeld. 

In het magazine leest u verschillende verhalen, zoals: vrijwilligers die aan een carrière worden geholpen in het leerlingenvervoer, een uitgebreid interview met Lars Speekenbrink van Bolt, een verhaal over de nieuwe taxi-app Dextr en nog veel meer interessante artikelen.

Gratis downloaden

Hoe kan u het kersverse Taxi Expo Magazine gratis downloaden? Heel simpel. Surf naar de website van Taxi Expo ’22 of klik op deze link en vul uw e-mailadres in. Wij sturen het digitale magazine automatisch per mail naar u toe. Wilt u deelnemen aan Taxi Expo ’22 of aan het Nationaal Congres Contractvervoer? Schrijf u dan hier in.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.