Bezoekers van de Taxi Expo in een taxi. Foto: ProMedia
Met nieuwe netwerktool

Taxi Expo ’22: dé plek waar je elkaar tegen komt

Bezoekers van de Taxi Expo in een taxi. Foto: ProMedia Foto: ProMedia

Een vakbeurs waar je je ogen uitkijkt, een congres met inspirerende sprekers en dat allemaal onder het genot van van een hapje en een drankje. Het gebeurt allemaal op Taxi Expo ’22. Daar ben jij toch ook bij?

Taxi Expo ‘22 vindt plaats op 6 oktober 2022 in Expo Houten. Met een vakbeurs, een congres, een programma van hoogwaardige workshops, een netwerkborrel en een netwerkdiner, vormt Taxi Expo ’22 dé ontmoetingsplek om kennis en ideeën met elkaar uit te wisselen over de taxi-sector.

Tijdens de vakbeurs is het mogelijk om in gesprek te gaan met leveranciers, dienstverleners en professionals uit de branche. En met de gloednieuwe netwerktool kun je vooraf al hoogwaardige afspraken maken met potentiële klanten en andere vakgenoten. De beursvloer is open van 09.30 tot 18.00 uur. Meer weten? Klik dan op onderstaande video. Registreer je hier.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxi Expo ’22: dé plek waar je elkaar tegen komt | TaxiPro
Bezoekers van de Taxi Expo in een taxi. Foto: ProMedia
Met nieuwe netwerktool

Taxi Expo ’22: dé plek waar je elkaar tegen komt

Bezoekers van de Taxi Expo in een taxi. Foto: ProMedia Foto: ProMedia

Een vakbeurs waar je je ogen uitkijkt, een congres met inspirerende sprekers en dat allemaal onder het genot van van een hapje en een drankje. Het gebeurt allemaal op Taxi Expo ’22. Daar ben jij toch ook bij?

Taxi Expo ‘22 vindt plaats op 6 oktober 2022 in Expo Houten. Met een vakbeurs, een congres, een programma van hoogwaardige workshops, een netwerkborrel en een netwerkdiner, vormt Taxi Expo ’22 dé ontmoetingsplek om kennis en ideeën met elkaar uit te wisselen over de taxi-sector.

Tijdens de vakbeurs is het mogelijk om in gesprek te gaan met leveranciers, dienstverleners en professionals uit de branche. En met de gloednieuwe netwerktool kun je vooraf al hoogwaardige afspraken maken met potentiële klanten en andere vakgenoten. De beursvloer is open van 09.30 tot 18.00 uur. Meer weten? Klik dan op onderstaande video. Registreer je hier.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.