Bezoekers van de Taxi Expo in een taxi. Foto: ProMedia
Nationaal Congres Contractvervoer

Nog één week tot Taxi Expo ’23

Bezoekers van de Taxi Expo in een taxi. Foto: ProMedia Foto: ProMedia

Over precies een week, op woensdag 15 november, vindt in de Jaarbeurs in Utrecht Taxi Expo ’23 plaats. Alle toonaangevende namen en gezichten uit de taxisector komen die dag bij elkaar om de belangrijkste ontwikkelen uit de branche te bespreken en kennis uit te wisselen.

Taxi Expo ’23 staat dit jaar dan ook volledig in het teken van het pakken van de kansen. Waar vind ik nieuw personeel, hoe verduurzaam ik mijn bedrijf en welke innovaties, producten en diensten helpen mij verder te excelleren? De antwoorden op deze en nog vele andere vragen liggen op 15 november voor het oprapen.

Op de bomvolle beursvloer staan ruim veertig exposanten met hun nieuwste innovaties, producten en diensten. Onder andere Cabman, Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM), Ford, Build Your Dreams (BYD), Mercedes Benz, Traksi, UWV, Van Mossel, Taxiwerq, Opel, Taxi Order Point en Sociaal Fonds Mobiliteit (SFM) en MyPos zijn van de partij.

Nationaal Congres Contractvervoer

Naast de vakbeurs vindt op 15 november ook het Nationaal Congres Contractvervoer plaats. Onder toeziend oog van dagvoorzitter Lars Verpalen zullen verschillende specialisten uit de branche met elkaar in gesprek gaan over belangrijke zaken die spelen in het Nederlandse doelgroepen/contractvervoer. Zo pluizen we met Henk van Gelderen (SFM) de verschillende manieren van aanbestedingen uit, vissen we met Shirley van den Kolk (Inner-Aktie) en Sultan Celik (UWV) in verschillende vijvers voor het aanboren van nieuw personeel, slaan we de duurzaamheidsslag met Guido Claus (Drive-Green) en zoomen we met Wytze Schouten en Camilo Schurink in op de betaalbaarheid van het doelgroepenvervoer. Let op: TaxiPro-abonnees krijgen 50 euro korting op het congreskaartje.

Netwerken

Naast het Nationaal Congres Contractvervoer, de vakbeurs en de workshops, is er ook dit jaar voldoende tijd om te netwerken. Zo vindt tussen 12.30 en 13.30 uur een uitgebreide netwerklunch plaats met professionals uit de branche op het vip-cateringplein. Want naast een interessante en leerzame dag is Taxi Expo ’23 ook een leuk en gezellig samenzijn, waarbij mensen uit de brede taxisector elkaar ontmoeten en kennis met elkaar delen. Daar ben jij toch ook bij? Meld jezelf hier gratis aan voor Taxi Expo ’23.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.