Taxi Expo Magazine
Taxi Expo '23

Download hier het gratis Taxi Expo ’23 Magazine

Het gloednieuwe Taxi Expo Magazine.

Het is bijna zover: Taxi Expo ’23. Op 15 november in de Jaarbeurs in Utrecht komen tijdens dit evenement alle belangrijke partijen in de taxibranche bij elkaar. Om alvast in de stemming te komen, hebben wij een online magazine gemaakt: Taxi Expo Magazine. In het magazine hebben wij een aantal interessante artikelen en interviews voor u gebundeld. 

In het magazine leest u verhalen over verschillende onderwerpen, zoals: de keuzevrijheid binnen het Wmo-vervoer, de weg naar zero-emissie doelgroepenvervoer en een uitgebreid interview met Blueplates-directeur Oliver Yeboah, de meest recente winnaar van de prestigieuze Taxi Innovatie Prijs.

Gratis downloaden

Hoe kunt u het kersverse Taxi Expo Magazine gratis downloaden? Heel simpel. Surf naar de website van Taxi Expo ’23 of klik op deze link en vul uw gegevens in. Deelnemen aan Taxi Expo ’23 of aan het Nationaal Congres Contractvervoer? Schrijf u dan hier in.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Download hier het gratis Taxi Expo ’23 Magazine | TaxiPro
Taxi Expo Magazine
Taxi Expo '23

Download hier het gratis Taxi Expo ’23 Magazine

Het gloednieuwe Taxi Expo Magazine.

Het is bijna zover: Taxi Expo ’23. Op 15 november in de Jaarbeurs in Utrecht komen tijdens dit evenement alle belangrijke partijen in de taxibranche bij elkaar. Om alvast in de stemming te komen, hebben wij een online magazine gemaakt: Taxi Expo Magazine. In het magazine hebben wij een aantal interessante artikelen en interviews voor u gebundeld. 

In het magazine leest u verhalen over verschillende onderwerpen, zoals: de keuzevrijheid binnen het Wmo-vervoer, de weg naar zero-emissie doelgroepenvervoer en een uitgebreid interview met Blueplates-directeur Oliver Yeboah, de meest recente winnaar van de prestigieuze Taxi Innovatie Prijs.

Gratis downloaden

Hoe kunt u het kersverse Taxi Expo Magazine gratis downloaden? Heel simpel. Surf naar de website van Taxi Expo ’23 of klik op deze link en vul uw gegevens in. Deelnemen aan Taxi Expo ’23 of aan het Nationaal Congres Contractvervoer? Schrijf u dan hier in.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.