Taxi's in Maastricht
Uitbreiding

Uber breidt uit naar Maastricht

Taxi's in Maastricht. Foto: iStock/Livinus

Uber heeft de knoop doorgehakt en breidt haar diensten uit naar Maastricht. Taxichauffeurs die werkzaam zijn in de Limburgse hoofdstad, kunnen vanaf vandaag de Uber-app gebruiken om passagiers te vinden die op zoek zijn naar een rit.

Met de uitbreiding wil Uber het naar eigen zeggen voor chauffeurs makkelijker maken om nieuwe klanten te vinden, in aanvulling op hun huidige werk. Passagiers kunnen via de Uber-app een rit bestellen. “De Uber-app biedt professionele chauffeurs de mogelijkheid om op een flexibele wijze hun vervoersdiensten aan te bieden aan passagiers, om zo inkomsten te genereren”, zegt het taxiplatform daarover.

Toename

Het besluit van Uber om uit te breiden naar Maastricht komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het van origine Amerikaanse taxiplatform heeft de vraag naar ritten in de Limburgse hoofdstad de afgelopen tijd sterk zien toenemen. “Dit is onder andere gebaseerd op gesprekken met lokale taxichauffeurs en het toegenomen aantal keren dat de app wordt geopend in deze regio.” De rit-optie UberX is overal in Maastricht beschikbaar, afhankelijk van de beschikbaarheid van taxichauffeurs.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Uber breidt uit naar Maastricht | TaxiPro
Taxi's in Maastricht
Uitbreiding

Uber breidt uit naar Maastricht

Taxi's in Maastricht. Foto: iStock/Livinus

Uber heeft de knoop doorgehakt en breidt haar diensten uit naar Maastricht. Taxichauffeurs die werkzaam zijn in de Limburgse hoofdstad, kunnen vanaf vandaag de Uber-app gebruiken om passagiers te vinden die op zoek zijn naar een rit.

Met de uitbreiding wil Uber het naar eigen zeggen voor chauffeurs makkelijker maken om nieuwe klanten te vinden, in aanvulling op hun huidige werk. Passagiers kunnen via de Uber-app een rit bestellen. “De Uber-app biedt professionele chauffeurs de mogelijkheid om op een flexibele wijze hun vervoersdiensten aan te bieden aan passagiers, om zo inkomsten te genereren”, zegt het taxiplatform daarover.

Toename

Het besluit van Uber om uit te breiden naar Maastricht komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het van origine Amerikaanse taxiplatform heeft de vraag naar ritten in de Limburgse hoofdstad de afgelopen tijd sterk zien toenemen. “Dit is onder andere gebaseerd op gesprekken met lokale taxichauffeurs en het toegenomen aantal keren dat de app wordt geopend in deze regio.” De rit-optie UberX is overal in Maastricht beschikbaar, afhankelijk van de beschikbaarheid van taxichauffeurs.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.