Chauffeur Betuwe Express

Flinke tegenslag weerhoudt Betuwe Express niet van wervingscampagne

Foto: Marco Hamelink

Door de huidige coronamaatregelen is driekwart van de ritten van Betuwe Express geannuleerd. Dit is een flinke tegenvaller nadat de markt de afgelopen maanden weer aardig aan het opkrabbelen was. Toch weerhoudt dit het bedrijf er niet van om het vizier op de toekomst te richten. Zo hoopt Betuwe Express met wervingsdagen nieuwe chauffeurs binnen te halen. 

Na de zomervakantie was er enig herstel te zien in de touringcarbranche door het toenemend aantal reizen. Nu zijn veel bedrijven weer terug bij af. Zo ook Betuwe Express, waar sinds twee weken de annuleringen van schoolreizen, bedrijfsevenementen en dagtochten weer binnenstromen.

“We kunnen niet anders dan flexibel omgaan met de steeds veranderende coronamaatregelen” zegt Albert Winnemuller, directeur van Betuwe Express. “Kosteloos annuleren tot een dag voor vertrek of misschien nog op dezelfde dag een touringcar bestellen, is de dagelijkse realiteit. Touringcarbedrijven ervaren als eersten en tot op het laatste moment de nadelen van de coronacrisis. Veel scholen en bedrijven nemen geen risico, terwijl het vervoer wel gewoon veilig kan plaatsvinden. Pas als het vertrouwen weer terug is, reizen klanten weer met de bus.”

Gratis D-rijbewijs inclusief baangarantie

Ondanks de nijpende situatie zet het bedrijf actief in op het werven van nieuwe fulltime- en oproepchauffeurs. Er worden op 11 en 14 december en op 8 januari wervingsdagen georganiseerd. Betuwe Express biedt hierbij een gratis D-(bus)rijbewijs aan inclusief baangarantie. “Het vak van touringcarchauffeur is prachtig en veelzijdig. We hebben eigen reisproducten als schoolreizen, groepsdagtochten en meerdaagse reizen”, aldus Winnemuller. Hij benadrukt dat iedereen, van schoolverlaters tot gepensioneerden, welkom is om kennis te maken met het bedrijf.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Flinke tegenslag weerhoudt Betuwe Express niet van wervingscampagne | TaxiPro
Chauffeur Betuwe Express

Flinke tegenslag weerhoudt Betuwe Express niet van wervingscampagne

Foto: Marco Hamelink

Door de huidige coronamaatregelen is driekwart van de ritten van Betuwe Express geannuleerd. Dit is een flinke tegenvaller nadat de markt de afgelopen maanden weer aardig aan het opkrabbelen was. Toch weerhoudt dit het bedrijf er niet van om het vizier op de toekomst te richten. Zo hoopt Betuwe Express met wervingsdagen nieuwe chauffeurs binnen te halen. 

Na de zomervakantie was er enig herstel te zien in de touringcarbranche door het toenemend aantal reizen. Nu zijn veel bedrijven weer terug bij af. Zo ook Betuwe Express, waar sinds twee weken de annuleringen van schoolreizen, bedrijfsevenementen en dagtochten weer binnenstromen.

“We kunnen niet anders dan flexibel omgaan met de steeds veranderende coronamaatregelen” zegt Albert Winnemuller, directeur van Betuwe Express. “Kosteloos annuleren tot een dag voor vertrek of misschien nog op dezelfde dag een touringcar bestellen, is de dagelijkse realiteit. Touringcarbedrijven ervaren als eersten en tot op het laatste moment de nadelen van de coronacrisis. Veel scholen en bedrijven nemen geen risico, terwijl het vervoer wel gewoon veilig kan plaatsvinden. Pas als het vertrouwen weer terug is, reizen klanten weer met de bus.”

Gratis D-rijbewijs inclusief baangarantie

Ondanks de nijpende situatie zet het bedrijf actief in op het werven van nieuwe fulltime- en oproepchauffeurs. Er worden op 11 en 14 december en op 8 januari wervingsdagen georganiseerd. Betuwe Express biedt hierbij een gratis D-(bus)rijbewijs aan inclusief baangarantie. “Het vak van touringcarchauffeur is prachtig en veelzijdig. We hebben eigen reisproducten als schoolreizen, groepsdagtochten en meerdaagse reizen”, aldus Winnemuller. Hij benadrukt dat iedereen, van schoolverlaters tot gepensioneerden, welkom is om kennis te maken met het bedrijf.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.