Connexxion

Kwaliteit Regiotaxi Oosterschelde is fors verbeterd

GOES – De regiotaxi in de Oosterschelderegio functioneert inmiddels naar behoren. De door vervoerder Connexxion geleverde kwaliteit is fors verbeterd.

In voorgaande jaren was het klachtenpercentage te hoog en legde het Samenwerkingsverband Welzijnszorg Oosterschelderegio (SWVO) Connexxion een boete op. Het afgelopen jaar kan die sanctie achterwege blijven.

Secretaris Frank Witkam van SWVO: “We zitten nu op zo’n drie procent aan klachten. Dan is de taxi te vroeg, te laat of de klant is gewoonweg vergeten. De kwaliteit van de dienstverlening is sterk omhoog gegaan. Connexxion voldoet nu aan de prestatieafspraken die in het contract staan. We hoeven dus voor het eerst geen boete op te leggen.”

De regiotaxi, die moet worden besteld, is bestemd voor mensen die een WMO-pas (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) bezitten. Het gaat dikwijls om ouderen en mindervaliden die met de taxi van deur tot deur worden gebracht. De regiotaxi’s zijn in ruim 95 procent van de ritten op tijd bij de klant.

Bron: PZC

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.