Leerlingenvervoer, cursus, Sociaal Fonds Taxi, taxichauffeur, schoolvervoer

Nieuwe versie van gratis cursus Leerlingenvervoer SFT

Sociaal Fonds Taxi heeft een nieuwe versie van de introductiecursus Leerlingenvervoer gepubliceerd op haar website. Deze nieuwe introductiecursus Leerlingenvervoer is geactualiseerd en overzichtelijker ingedeeld. Bovendien hoeven de cursisten vooraf geen account meer aan te maken. Dit leidde in het verleden soms tot problemen.

De introductiecursus neemt drie kwartier in beslag en is via de website van SFT voor iedereen toegankelijk. De cursus bestaat volledig uit filmpjes over praktijksituaties.

Leerlingenvervoer

Er wordt aandacht besteed aan de omgang met bijzondere leerlingen, de verschillende taken van de taxichauffeur en de oplossingen voor veel voorkomende situaties binnen het leerlingenvervoer. De cursus bestaat uit twee delen en eindigt met een lichte toets. Als de toets succesvol wordt afgesloten ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname van SFT.

De introductiecursus vormt samen met de cursus Leerlingenvervoer de Leergang Leerlingenvervoer. In het praktijkgedeelte wordt dieper op de materie ingegaan. Dit praktijkdeel wordt door de bedrijven zelf gegeven. SFT heeft daarvoor materiaal beschikbaar in de vorm van een Toolkit Leerlingenvervoer. Taxileraren van de taxibedrijven kunnen een train de trainerscursus volgen ter voorbereiding.

Chauffeurspas

Wettelijk gezien heeft een chauffeur weinig meer nodig dan een geldige chauffeurskaart. Toch is een bredere kennis over hoe om te gaan met verschillende typen leerlingen en aandoeningen hard nodig bij het schoolvervoer.

Klik hier om de gratis cursus te volgen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Nieuwe versie van gratis cursus Leerlingenvervoer SFT | TaxiPro
Leerlingenvervoer, cursus, Sociaal Fonds Taxi, taxichauffeur, schoolvervoer

Nieuwe versie van gratis cursus Leerlingenvervoer SFT

Sociaal Fonds Taxi heeft een nieuwe versie van de introductiecursus Leerlingenvervoer gepubliceerd op haar website. Deze nieuwe introductiecursus Leerlingenvervoer is geactualiseerd en overzichtelijker ingedeeld. Bovendien hoeven de cursisten vooraf geen account meer aan te maken. Dit leidde in het verleden soms tot problemen.

De introductiecursus neemt drie kwartier in beslag en is via de website van SFT voor iedereen toegankelijk. De cursus bestaat volledig uit filmpjes over praktijksituaties.

Leerlingenvervoer

Er wordt aandacht besteed aan de omgang met bijzondere leerlingen, de verschillende taken van de taxichauffeur en de oplossingen voor veel voorkomende situaties binnen het leerlingenvervoer. De cursus bestaat uit twee delen en eindigt met een lichte toets. Als de toets succesvol wordt afgesloten ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname van SFT.

De introductiecursus vormt samen met de cursus Leerlingenvervoer de Leergang Leerlingenvervoer. In het praktijkgedeelte wordt dieper op de materie ingegaan. Dit praktijkdeel wordt door de bedrijven zelf gegeven. SFT heeft daarvoor materiaal beschikbaar in de vorm van een Toolkit Leerlingenvervoer. Taxileraren van de taxibedrijven kunnen een train de trainerscursus volgen ter voorbereiding.

Chauffeurspas

Wettelijk gezien heeft een chauffeur weinig meer nodig dan een geldige chauffeurskaart. Toch is een bredere kennis over hoe om te gaan met verschillende typen leerlingen en aandoeningen hard nodig bij het schoolvervoer.

Klik hier om de gratis cursus te volgen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.