Wim van Tilburg, John van Hal, Jan Zaaijer, KpVV, VNG, KNV Taxi, Nationaal Congres Contractvervoer

Plenaire Sessie met Blaas, Van Tilburg, Meurs, Van Hal en Zaaijer tijdens NCCV 2013 (TaxiProTV)

VIDEO – Video-registratie van de plenaire sessie van het Nationaal Congres Contractvervoer 2013. Sprekers zijn Joan Blaas (TaxiPro.nl), Wim van Tilburg (KpVV). De presentatie van Henk Meurs (Radboud Universiteit / adviseur ministerie VWS) start na ongeveer 14:00 minuten. Hij gaat in op zijn onderzoek hoe de toekomst van het contractvervoer er straks uit komt te zien en hoe het toekomstig gebruik van de verschillende contracten zal zijn. Ook gaan John van Hal (VNG) en Jan Zaaijer (KNV Taxi) met elkaar in discussie over wat zij vinden van diverse aanbevelingen voor het contractvervoer. Dat gedeelte begint na ongeveer 31:00 minuten in de video.

Bekijk de video:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Plenaire Sessie met Blaas, Van Tilburg, Meurs, Van Hal en Zaaijer tijdens NCCV 2013 (TaxiProTV) | TaxiPro
Wim van Tilburg, John van Hal, Jan Zaaijer, KpVV, VNG, KNV Taxi, Nationaal Congres Contractvervoer

Plenaire Sessie met Blaas, Van Tilburg, Meurs, Van Hal en Zaaijer tijdens NCCV 2013 (TaxiProTV)

VIDEO – Video-registratie van de plenaire sessie van het Nationaal Congres Contractvervoer 2013. Sprekers zijn Joan Blaas (TaxiPro.nl), Wim van Tilburg (KpVV). De presentatie van Henk Meurs (Radboud Universiteit / adviseur ministerie VWS) start na ongeveer 14:00 minuten. Hij gaat in op zijn onderzoek hoe de toekomst van het contractvervoer er straks uit komt te zien en hoe het toekomstig gebruik van de verschillende contracten zal zijn. Ook gaan John van Hal (VNG) en Jan Zaaijer (KNV Taxi) met elkaar in discussie over wat zij vinden van diverse aanbevelingen voor het contractvervoer. Dat gedeelte begint na ongeveer 31:00 minuten in de video.

Bekijk de video:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.