Groengas, voertuig, Willemsen, de Koning, CNG, taxi, taxibedrijf

‘Beslag geen invloed op bedrijfsvoering Willemsen de Koning’

De bedrijfsvoering van Willemsen de Koning ondervindt geen enkele hinder van het beslag dat de provincie Gelderland heeft laten leggen. “Het is een juridische stap in het conflict dat wij hebben met de provincie. We begrijpen de stap niet en hebben er vooral publicitair last van. Door de uitlatingen van de provinciale ambtenaren in de pers worden wij in een kwaad daglicht gesteld”, legt WdK-woordvoerder Paul Baeten uit.

De provincie Gelderland eist miljoenen van het taxibedrijf in het conflict over de Regiotaxi Gelderland. De rechtszaak hierover werd gewonnen door de provincie. WdK is in hoger beroep gegaan.

Hoger beroep

“Het is nog niet bekend wanneer de rechter uitspraak doet in hoger beroep”, vertelt Baeten. “We kunnen gewoon onze uitgaven blijven doen en hebben er vooral publicitair veel last van. Overigens geldt het beslag alleen voor Willemsen de Koning BV. De overige werkmaatschappijen staan hier buiten.”

WdK wacht de uitspraak in hoger beroep met vertrouwen af. Baeten: “Pas dan wordt definitief bepaald of de provincie aan ons een claim mag opleggen. Beslag leggen is een stap die vaak wordt genomen als partijen een conflict hebben over geld. Onze voertuigen blijven rijden en ons personeel en leveranciers worden gewoon betaald.”

Bart Pals

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

‘Beslag geen invloed op bedrijfsvoering Willemsen de Koning’ | TaxiPro
Groengas, voertuig, Willemsen, de Koning, CNG, taxi, taxibedrijf

‘Beslag geen invloed op bedrijfsvoering Willemsen de Koning’

De bedrijfsvoering van Willemsen de Koning ondervindt geen enkele hinder van het beslag dat de provincie Gelderland heeft laten leggen. “Het is een juridische stap in het conflict dat wij hebben met de provincie. We begrijpen de stap niet en hebben er vooral publicitair last van. Door de uitlatingen van de provinciale ambtenaren in de pers worden wij in een kwaad daglicht gesteld”, legt WdK-woordvoerder Paul Baeten uit.

De provincie Gelderland eist miljoenen van het taxibedrijf in het conflict over de Regiotaxi Gelderland. De rechtszaak hierover werd gewonnen door de provincie. WdK is in hoger beroep gegaan.

Hoger beroep

“Het is nog niet bekend wanneer de rechter uitspraak doet in hoger beroep”, vertelt Baeten. “We kunnen gewoon onze uitgaven blijven doen en hebben er vooral publicitair veel last van. Overigens geldt het beslag alleen voor Willemsen de Koning BV. De overige werkmaatschappijen staan hier buiten.”

WdK wacht de uitspraak in hoger beroep met vertrouwen af. Baeten: “Pas dan wordt definitief bepaald of de provincie aan ons een claim mag opleggen. Beslag leggen is een stap die vaak wordt genomen als partijen een conflict hebben over geld. Onze voertuigen blijven rijden en ons personeel en leveranciers worden gewoon betaald.”

Bart Pals

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.