Gemeentehuis Vlissingen

Doelgroepenvervoer Walcherse gemeenten voorlopig gegund

Foto bij nieuwsbericht op site gemeente Vlissingen

De gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen hebben hun doelgroepenvervoer voorlopig gegund aan Hala Zeeland en Taxi de Vlieger. De komende weken kan er nog bezwaar tegen dit besluit worden aangetekend.

De drie Walcherse gemeenten hebben het vervoer onlangs voor een periode van vier jaar gegund. Zoals gebruikelijk is er daarna een periode van twintig dagen waarin partijen hun bezwaar tegen het besluit kenbaar kunnen maken. De gemeenten geven aan te hopen dat de procedure zo snel mogelijk kan worden afgerond, zodat de contracten kunnen worden getekend en de taxibedrijven het werk kunnen gaan voorbereiden.

Routevervoer

De opdracht betreft het routevervoer en het vraagafhankelijk vervoer in Middelburg, Veere en Vlissingen, alsmede de haltetaxi in de gemeente Veere. Als het aan de drie gemeenten ligt, neemt Hala Zeeland de komende vier jaar het routevervoer voor zijn rekening. Taxi de Vlieger mag dan het vraagafhankelijke vervoer gaan verzorgen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Doelgroepenvervoer Walcherse gemeenten voorlopig gegund | TaxiPro
Gemeentehuis Vlissingen

Doelgroepenvervoer Walcherse gemeenten voorlopig gegund

Foto bij nieuwsbericht op site gemeente Vlissingen

De gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen hebben hun doelgroepenvervoer voorlopig gegund aan Hala Zeeland en Taxi de Vlieger. De komende weken kan er nog bezwaar tegen dit besluit worden aangetekend.

De drie Walcherse gemeenten hebben het vervoer onlangs voor een periode van vier jaar gegund. Zoals gebruikelijk is er daarna een periode van twintig dagen waarin partijen hun bezwaar tegen het besluit kenbaar kunnen maken. De gemeenten geven aan te hopen dat de procedure zo snel mogelijk kan worden afgerond, zodat de contracten kunnen worden getekend en de taxibedrijven het werk kunnen gaan voorbereiden.

Routevervoer

De opdracht betreft het routevervoer en het vraagafhankelijk vervoer in Middelburg, Veere en Vlissingen, alsmede de haltetaxi in de gemeente Veere. Als het aan de drie gemeenten ligt, neemt Hala Zeeland de komende vier jaar het routevervoer voor zijn rekening. Taxi de Vlieger mag dan het vraagafhankelijke vervoer gaan verzorgen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.