Citax Tiel

Citax Tiel blijft leerlingenvervoerder Zeeuws-Vlaanderen

Citax Tiel neemt ook de komende twee tot vijf jaar het leerlingenvervoer in Zeeuws-Vlaanderen voor zijn rekening. Dit bedrijf nam eerder dit jaar al het stokje over van TCR toen die onderneming failliet ging. Citax Tiel is blij dat het bij deze “spannende aanbesteding” als winnaar uit de bus is gekomen.

Kort nadat Citax werd ingevlogen als vervanger van TCR, startte de opdrachtgever een nieuwe aanbesteding. De opzet was om het vervoer van ongeveer 370 leerlingen met ingang van het komende schooljaar voor in elk geval twee jaar te gunnen aan maximaal twee bedrijven. Uiteindelijk zijn beide percelen dus naar dezelfde vervoerder gegaan. De opdracht kan daarna nog met drie keer een jaar worden verlengd. De regie blijft in handen van een centrale.

Tot het uiterste gegaan

Wick Verhoeven, directeur-eigenaar van Citax Tiel, is verheugd met de uitkomst van het traject. “We zijn blij dat we de komende jaren het leerlingenvervoer mogen blijven verzorgen. Het was een spannende aanbesteding, waarbij we op alle fronten tot het uiterste gegaan zijn om een goede offerte te maken. We hebben een scherp tarief aangeboden en daarnaast op een overtuigende manier kunnen aangeven dat we kwaliteit blijven leveren. Dankzij de gebleken inzet van de betrokken medewerkers weten we dat dit ook waar te maken is. “

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.