Drechthopper

Video: heropstart doelgroepenvervoer Drechtsteden

Foto: still video heropstart Drechtsteden / Marieke van Breda Vriesman

In veel gemeenten is onder meer het wmo-vervoer vorige week weer op gang gekomen. TaxiPro TV liet zich door de directeur van Stroomlijn en twee chauffeurs bijpraten over de herstart in de regio Drechtsteden.

Directeur Lisette de Lijster de Raadt van Stroomlijn vertelt in de video onder meer over de maatregelen die zijn genomen om het vervoer veilig en verantwoord te laten verlopen. Ook Drechthopper-chauffeur Herman Gerritsen komt aan het woord. “Weer te mogen rijden, dat is voor ons een heel fijn gevoel. De reizigers zijn ook ontzettend blij.” Ook Annet de Jong is blij dat ze weer achter het stuur van de Wijkhopper. “Ik heb het echt gemist: de collega’s, de mensen, het sociale contact.”

Bekijk hieronder het volledige item van TaxiPro TV:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Video: heropstart doelgroepenvervoer Drechtsteden | TaxiPro
Drechthopper

Video: heropstart doelgroepenvervoer Drechtsteden

Foto: still video heropstart Drechtsteden / Marieke van Breda Vriesman

In veel gemeenten is onder meer het wmo-vervoer vorige week weer op gang gekomen. TaxiPro TV liet zich door de directeur van Stroomlijn en twee chauffeurs bijpraten over de herstart in de regio Drechtsteden.

Directeur Lisette de Lijster de Raadt van Stroomlijn vertelt in de video onder meer over de maatregelen die zijn genomen om het vervoer veilig en verantwoord te laten verlopen. Ook Drechthopper-chauffeur Herman Gerritsen komt aan het woord. “Weer te mogen rijden, dat is voor ons een heel fijn gevoel. De reizigers zijn ook ontzettend blij.” Ook Annet de Jong is blij dat ze weer achter het stuur van de Wijkhopper. “Ik heb het echt gemist: de collega’s, de mensen, het sociale contact.”

Bekijk hieronder het volledige item van TaxiPro TV:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.