Drechthopper

Video: heropstart doelgroepenvervoer Drechtsteden

In veel gemeenten is onder meer het wmo-vervoer vorige week weer op gang gekomen. TaxiPro TV liet zich door de directeur van Stroomlijn en twee chauffeurs bijpraten over de herstart in de regio Drechtsteden.

Directeur Lisette de Lijster de Raadt van Stroomlijn vertelt in de video onder meer over de maatregelen die zijn genomen om het vervoer veilig en verantwoord te laten verlopen. Ook Drechthopper-chauffeur Herman Gerritsen komt aan het woord. “Weer te mogen rijden, dat is voor ons een heel fijn gevoel. De reizigers zijn ook ontzettend blij.” Ook Annet de Jong is blij dat ze weer achter het stuur van de Wijkhopper. “Ik heb het echt gemist: de collega’s, de mensen, het sociale contact.”

Bekijk hieronder het volledige item van TaxiPro TV:

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is de vaste redacteur van TaxiPro. Hij schrijft ook voor diverse andere titels van ProMedia op het gebied van mobiliteit.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.