Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages

Excursievervoer Rotterdamse leerlingen opnieuw naar Nooteboom

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

Stichting Buzz010 heeft het vervoer van leerlingen en begeleiders binnen de regio Rotterdam voor de komende jaren opnieuw gegund aan Nooteboom Tours. Buzz010 organiseert korte excursies naar allerlei educatieve bestemmingen in de omgeving, zoals musea, theaters, tuinen, kunstinstellingen en kinderboerderijen. De leerlingen worden er met de bus naartoe gebracht en weer opgehaald.

De looptijd van het contract is twee jaar met een optie voor verlenging van nog eens drie keer een jaar. Er waren drie inschrijvers voor de opdracht. De keuze viel uiteindelijk op Nooteboom. Buzz010 heeft in de aanbestedingsprocedure kwaliteit het zwaarst laten meewegen. Dat criterium gold voor 70 procent. Prijs telde voor 30 procent mee.

Nieuwe ervaringen

Uitgangspunt van Buzz010 is om kinderen in het basisonderwijs buiten de schoolbanken nieuwe ervaringen te laten opdoen met allerlei excursies in Rotterdam en omgeving. De leerlingen gaan er met de bus naartoe. Buzz010 regelt het busvervoer voor de scholen en heeft een contract met een vervoersbedrijf – Nooteboom – om de ritten uit te voeren.

Buzz010 wordt betaald door de gemeente Rotterdam, de deelnemende schoolbesturen en Stichting De Verre Bergen, een maatschappelijke organisatie. Sinds het schooljaar 2018/2019 kan er gebruik gemaakt worden van Buzz010.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Yvonne Ton

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Excursievervoer Rotterdamse leerlingen opnieuw naar Nooteboom | TaxiPro
Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages

Excursievervoer Rotterdamse leerlingen opnieuw naar Nooteboom

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

Stichting Buzz010 heeft het vervoer van leerlingen en begeleiders binnen de regio Rotterdam voor de komende jaren opnieuw gegund aan Nooteboom Tours. Buzz010 organiseert korte excursies naar allerlei educatieve bestemmingen in de omgeving, zoals musea, theaters, tuinen, kunstinstellingen en kinderboerderijen. De leerlingen worden er met de bus naartoe gebracht en weer opgehaald.

De looptijd van het contract is twee jaar met een optie voor verlenging van nog eens drie keer een jaar. Er waren drie inschrijvers voor de opdracht. De keuze viel uiteindelijk op Nooteboom. Buzz010 heeft in de aanbestedingsprocedure kwaliteit het zwaarst laten meewegen. Dat criterium gold voor 70 procent. Prijs telde voor 30 procent mee.

Nieuwe ervaringen

Uitgangspunt van Buzz010 is om kinderen in het basisonderwijs buiten de schoolbanken nieuwe ervaringen te laten opdoen met allerlei excursies in Rotterdam en omgeving. De leerlingen gaan er met de bus naartoe. Buzz010 regelt het busvervoer voor de scholen en heeft een contract met een vervoersbedrijf – Nooteboom – om de ritten uit te voeren.

Buzz010 wordt betaald door de gemeente Rotterdam, de deelnemende schoolbesturen en Stichting De Verre Bergen, een maatschappelijke organisatie. Sinds het schooljaar 2018/2019 kan er gebruik gemaakt worden van Buzz010.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Yvonne Ton

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.