Waterstoftaxi leerlingenvervoer Noot
VERLENGING KAN TOT ACHT JAAR

Noot verzorgt minimaal vijf jaar jeugdvervoer in Noordkop

Foto: persbericht gemeente Veenendaal

Noot gaat vanaf 1 augustus vijf tot acht jaar het leerlingen- en jeugdwetvervoer verzorgen in de Noordkop-gemeenten Den Helder, Schagen en Hollands Kroon. De gunning heeft een looptijd die langer is dan voorheen, zodat Noot investeringen en kosten kan terugverdienen.

Zo’n 589 kinderen gebruik van het leerlingenvervoer en 25 à 30 van het jeugdwetvervoer. De opdracht betreft zowel de regie als de uitvoering van het vervoer. Onder regie wordt het aannemen van ritten, het opstellen van de ritplanning, de ritregistratie, klachtenafhandeling en infomatieverschaffing naar belanghebbenden verstaan.

Vier inschrijvers

De vaste looptijd van de overeenkomst is vijf jaar en daarna maximaal tot drie jaar te verlengen. Vier bedrijven hebben meegedaan aan de aanbesteding. Noot is de opdracht mede gegund vanwege de milieumaatregelen die het bedrijf neemt. Eerder heeft de vervoerder twee waterstofauto’s in gebruik genomen voor het leerlingenvervoer in Veenendaal en Rhenen.

Lees ook:

Connexxion verzorgt leerlingenvervoer in Eindhoven en Waalre

Reizigers blijven tevreden over vervoer Avan

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Jacques Geluk

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Noot verzorgt minimaal vijf jaar jeugdvervoer in Noordkop | TaxiPro
Waterstoftaxi leerlingenvervoer Noot
VERLENGING KAN TOT ACHT JAAR

Noot verzorgt minimaal vijf jaar jeugdvervoer in Noordkop

Foto: persbericht gemeente Veenendaal

Noot gaat vanaf 1 augustus vijf tot acht jaar het leerlingen- en jeugdwetvervoer verzorgen in de Noordkop-gemeenten Den Helder, Schagen en Hollands Kroon. De gunning heeft een looptijd die langer is dan voorheen, zodat Noot investeringen en kosten kan terugverdienen.

Zo’n 589 kinderen gebruik van het leerlingenvervoer en 25 à 30 van het jeugdwetvervoer. De opdracht betreft zowel de regie als de uitvoering van het vervoer. Onder regie wordt het aannemen van ritten, het opstellen van de ritplanning, de ritregistratie, klachtenafhandeling en infomatieverschaffing naar belanghebbenden verstaan.

Vier inschrijvers

De vaste looptijd van de overeenkomst is vijf jaar en daarna maximaal tot drie jaar te verlengen. Vier bedrijven hebben meegedaan aan de aanbesteding. Noot is de opdracht mede gegund vanwege de milieumaatregelen die het bedrijf neemt. Eerder heeft de vervoerder twee waterstofauto’s in gebruik genomen voor het leerlingenvervoer in Veenendaal en Rhenen.

Lees ook:

Connexxion verzorgt leerlingenvervoer in Eindhoven en Waalre

Reizigers blijven tevreden over vervoer Avan

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Jacques Geluk

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.