Pixabay - Stuurwiel
Collectief vervoer

HWwerkt zoekt nieuwe personenvervoerder

Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/Skica911

HWwerkt is op zoek naar een nieuwe personenvervoerder. Dat meldt de overheidsinstelling op TenderNet. De opdracht betreft de uitvoering van het collectief vervoer van medewerkers.

“De uitvoering van het vervoer kan plaats vinden met alle mogelijke voertuigen welke geschikt zijn gemaakt voor het vervoer conform de geldende wet- en regelgeving”, zo beschrijft HWwerkt de opdracht. In totaal worden er vier routes per dag gereden. De opdracht wordt uitgevoerd met een taxi die plaats biedt aan maximaal vier passagiers, een taxibusje die plaats biedt aan maximaal acht passagiers en een rolstoelbus die eveneens plaats biedt aan maximaal acht passagiers.

Kwaliteitscriteria

HWwerkt kijkt tijdens de aanbestedingsprocedure niet naar de prijs, maar alleen naar de kwaliteit van het vervoer. De opdracht gaat in op 1 november 2023 en heeft een looptijd van een jaar. De overeenkomst kan door de opdrachtgever drie keer met een jaar verlengd worden. Vervoerders die zich op deze opdracht willen inschrijven, hebben daar nog 55 dagen te tijd voor.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

HWwerkt zoekt nieuwe personenvervoerder | TaxiPro
Pixabay - Stuurwiel
Collectief vervoer

HWwerkt zoekt nieuwe personenvervoerder

Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/Skica911

HWwerkt is op zoek naar een nieuwe personenvervoerder. Dat meldt de overheidsinstelling op TenderNet. De opdracht betreft de uitvoering van het collectief vervoer van medewerkers.

“De uitvoering van het vervoer kan plaats vinden met alle mogelijke voertuigen welke geschikt zijn gemaakt voor het vervoer conform de geldende wet- en regelgeving”, zo beschrijft HWwerkt de opdracht. In totaal worden er vier routes per dag gereden. De opdracht wordt uitgevoerd met een taxi die plaats biedt aan maximaal vier passagiers, een taxibusje die plaats biedt aan maximaal acht passagiers en een rolstoelbus die eveneens plaats biedt aan maximaal acht passagiers.

Kwaliteitscriteria

HWwerkt kijkt tijdens de aanbestedingsprocedure niet naar de prijs, maar alleen naar de kwaliteit van het vervoer. De opdracht gaat in op 1 november 2023 en heeft een looptijd van een jaar. De overeenkomst kan door de opdrachtgever drie keer met een jaar verlengd worden. Vervoerders die zich op deze opdracht willen inschrijven, hebben daar nog 55 dagen te tijd voor.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.