Chauffeur, bestuurder
Aanbesteding

Rijssen-Holten zoekt nieuwe leerlingenvervoerder

Foto ter illustratie. Foto: iStock / Dusan Petkovic

Stichting Leerlingenvervoer Rijssen-Holten besteedt het leerlingenvervoer aan. Dat laat de stichting weten via TenderNed. De opdracht betreft de uitvoering van het leerlingenvervoer, die woonachtig zijn in de gemeente Rijssen-Holten.

“De opdrachtnemer verplicht zich gedurende de vastgestelde periode het vervoer te verzorgen, zonder zich te kunnen beroepen op eventuele belemmeringen zoals bijvoorbeeld een tekort aan chauffeurs, ziekte van chauffeurs, mankementen aan het materieel of een tekort aan materieel”, zo staat er te lezen in het Programma van Eisen. Ook moet zowel de vervoerder als eventuele onderaannemers beschikken over een geldig TX-Keurmerk.

Vaste chauffeurs

Daarnaast laat Stichting Leerlingenvervoer Rijssen-Holten weten dat iedere rit, ongeacht welke dag, gereden moet worden door vaste chauffeurs. “De inzet van een andere chauffeur op een rit wordt uitsluitend toegestaan in geval van ziekte, vakantie of ontslag van de vaste chauffeur. In voornoemde gevallen dienen alle ouders/verzorgers zo snel mogelijk door de opdrachtnemer te worden geïnformeerd over genomen maatregelen”, aldus de stichting.

Tijdens de gunning van deze aanbesteding, wordt door Stichting Leerlingenvervoer Rijssen-Holten voor 80 procent gekeken naar kwaliteit en voor slechts 20 procent naar de prijs. De opdracht gaat in op 1 augustus 2023 en heeft een looptijd van een jaar, namelijk tot 31 juli 2024. De opdracht kan twee keer met één jaar verlengd worden na afloop van de reguliere overeenkomst.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Rijssen-Holten zoekt nieuwe leerlingenvervoerder | TaxiPro
Chauffeur, bestuurder
Aanbesteding

Rijssen-Holten zoekt nieuwe leerlingenvervoerder

Foto ter illustratie. Foto: iStock / Dusan Petkovic

Stichting Leerlingenvervoer Rijssen-Holten besteedt het leerlingenvervoer aan. Dat laat de stichting weten via TenderNed. De opdracht betreft de uitvoering van het leerlingenvervoer, die woonachtig zijn in de gemeente Rijssen-Holten.

“De opdrachtnemer verplicht zich gedurende de vastgestelde periode het vervoer te verzorgen, zonder zich te kunnen beroepen op eventuele belemmeringen zoals bijvoorbeeld een tekort aan chauffeurs, ziekte van chauffeurs, mankementen aan het materieel of een tekort aan materieel”, zo staat er te lezen in het Programma van Eisen. Ook moet zowel de vervoerder als eventuele onderaannemers beschikken over een geldig TX-Keurmerk.

Vaste chauffeurs

Daarnaast laat Stichting Leerlingenvervoer Rijssen-Holten weten dat iedere rit, ongeacht welke dag, gereden moet worden door vaste chauffeurs. “De inzet van een andere chauffeur op een rit wordt uitsluitend toegestaan in geval van ziekte, vakantie of ontslag van de vaste chauffeur. In voornoemde gevallen dienen alle ouders/verzorgers zo snel mogelijk door de opdrachtnemer te worden geïnformeerd over genomen maatregelen”, aldus de stichting.

Tijdens de gunning van deze aanbesteding, wordt door Stichting Leerlingenvervoer Rijssen-Holten voor 80 procent gekeken naar kwaliteit en voor slechts 20 procent naar de prijs. De opdracht gaat in op 1 augustus 2023 en heeft een looptijd van een jaar, namelijk tot 31 juli 2024. De opdracht kan twee keer met één jaar verlengd worden na afloop van de reguliere overeenkomst.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.